Egyedül is lehet boldog a karácsony – de még mennyire!

2018. december 01. 10:46 - Szállásvadász

Talán te is azt gondolod, hogy a karácsony egyedül csakis szomorú lehet? Akkor valószínűleg még nem jutott eszedbe az, hogy egyedülállóként akár az egész ünnepet kisajátíthatod magadnak. Mutatjuk, hogyan. alone-in-pool.jpg

Noha sokan csak családban, rokonokkal vagy épp barátokkal tudják elképzelni a karácsonyt, van, aki vagy saját akaratából, vagy, mert épp nincs más választása, kénytelen egyedül tölteni a szeretet ünnepét. És ha épp te jársz ebben a cipőben, ne keseregj, inkább nézd a jó oldalát! Például azt, hogy megannyi ünnepi lehetőség van, ami, mondjuk, nagy társasággal amúgy meg sem adatna, másrészt pedig úgy alakíthatod a programod, ahogy kedved tartja. És az ajándékozásnak sem kell elmaradnia, sőt: idén szóljon csak rólad a karácsonyi meglepetés!

Mondjuk,

  •  a világhírű Hévízi-tó közvetlen szomszédságában lévő Hunguest Hotel Panoráma Hévízben, ahol eszed ágában sem lesz azon szomorkodni, hogy egyedül töltöd a karácsonyt. Sőt! A szállodában kipihenheted a hosszú, tartalmas év fáradalmait, amiről nemcsak a különleges karácsonyi programok, a fenséges ételek és italok gondoskodnak, hanem például a Panoráma masszázs wellness rituáléi is.

A karácsonyi csomag részleteiért kattints IDE! 

hotel-panorama-heviz-188705-611x400.jpg

 

  • a Bonvital Wellness & Gastro Hotel Hévízben, ami nem más, mint Magyarország egyik legkedveltebb fürdőhelyének felnőttbarát szállodája. Karácsonykor annyi különleges élmény vár ott rád, hogy kár lenne kihagyni. Hogy mit? Többek között a korlátlan wellness-használat adta lehetőségeket, a fejedelmi lakomákat és a színes ünnepi programokat.

A részleteket ITT találod.bonvital-wellness-heviz-209881-611x400.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr1014404248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása