Willis Hotel**** - új szálloda nyílik Zalaegerszeg városközpontjában

2020. szeptember 29. 12:58 - dolliroll

Az egykori Hotel Balatonból született újjá Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****. 64 szobával, 100 férőhelyes konferenciaközponttal, 120 személyes étteremmel és 1000 négyzetméteres wellness-központtal várják a vendégeket.
willis-hotel-zalaegerszeg-295451-715x400.jpg

A szálloda története

Az egykori Hotel Balatonból született újjá a Zalaegerszeg városközpontjában, a zalai dombság szívében található Willis Hotel****.

A Hotel Balaton 1981-ben nyitotta meg a kapuit, sajnos azonban, a mindvégig magánkézben lévő komplexumot tulajdonló cégcsoport gondjai miatt a hotel 2010-ben egy bankhoz került. Egy kínai család 2017-ben vásárolta meg az épületet, hogy négycsillagos hotellé alakítsa át.

willis-hotel-zalaegerszeg-1.jpg

willis-hotel-zalaegerszeg-4.jpg

Mit nyújt most a Willis Hotel****?

A vendégeket 64 új szoba várja ízléses, modern berendezéssel, amelyek kellemes földszíneivel a garantált pihenést szolgálják. Az eleganciát a sok márvány felület, és a pihe-puha padlószőnyeg biztosítja.
A szobákban klíma, szobaszéf, extra vastagságú gyógymatrac, minibár található, és kávé-, wellnesstea- és luxus fürdőszobai piperebekészítéssel is kedveskednek.
willis-hotel-zalaegerszeg-5.jpgwillis-hotel-zalaegerszeg-6.jpg

teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1_1.jpg

Mesés wellness élmények 1000+ négyzetméteren

A szálloda ékszerdoboza az 1135 m2-es Semira Day Spa élményfürdő, amely eredeti marokkói berendezéssel van kialakítva, garantáltan keleti kényelmet és varázslatos kikapcsolódást ígér. Már az ajtón belépve is úgy érezhetjük magunkat, mintha egy másik földrészen járnánk!

A kétszintes wellness oázisban több különböző hőmérsékletű és funkciójú medence megtalálható. A barlangszerűen kialakított térben a felső részről, mint egy óriási vízesés ömlik le a víz az alsó medencékbe. Az élménymedencében nyakmasszázs, pezsgőfürdő, valamint Kneipp taposómedence is szolgálja a kikapcsolódást. A fürdőt szaunapark egészíti ki, hagyományos finn szaunával, bioszaunával, aromakabinnal, gőzfürdővel és jégbarlanggal.

Nézd meg a hotel árait
IDE KATTINTVA


Gasztronómia

Az étterem 160 fő befogadására alkalmas, kínálatában megtalálhatóak a helyi friss alapanyagokból készült zalai ízek, és nemzetközi fogások egyaránt.
willis-hotel-zalaegerszeg-8.jpgwillis-hotel-zalaegerszeg-9.jpg

Üzleti utazóknak és céges rendezvénynek is kiváló

Az üzleti vendégek igényeire maximálisan odafigyelve a szálloda teljes területén korlátlan szélessávú vezeték nélküli internet hozzáférés biztosított, és díjmentes parkolás.

A hotel elhelyezkedéséből adódóan kiválóan alkalmas üzleti konferenciák rendezésére. A 100 fős konferenciatermet többféle üzleti rendezvény megrendezéséhez ajánlják, technikai felszerelést és cateringet igény szerint biztosítanak.
willis-hotel-zalaegerszeg-3.jpgwillis-hotel-zalaegerszeg-2.jpg

NÉPSZERŰ KATEGÓRIÁK:

KARÁCSONYI AJÁNLATOK >>
SZILVESZTERI AJÁNLATOK >>
OKTÓBER 23. >>
ŐSZI SZÜNET >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr5616219756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása