Nincs Balaton lángos nélkül - íme a legjobb lángosozók

2020. július 08. 14:49 - Szállásvadász

A Balatonon nyaralsz, esetleg oda készülsz, vagy épp csak egy napra ugrasz el a magyar tengerhez? Bárhogy is tervezed, enni akkor is kell! Azt pedig úgy érdemes jól csinálni, ha mennyei, hamisítatlan strandfalatokat kínáló helyet találsz. Mondjuk, ilyeneket, íme!shutterstock_1127514347_1.jpg

Rév Büfé, Révfülöp

Az abszolút első a révfülöpi Rév Büfé, ahol a díjnyertes lángos mellett isteni hamburgert, hot dogot, langallót vagy gofrit is ehetsz. Hatalmas italválasztékuknak köszönhetően szomjas sem maradsz, legyen az alkoholmentes vagy erősebb, kedvedre válogathatsz a hűsítő nedűk közül.
Szálláshelyek Révfülöp környékén >> 
revbufe_1.jpg


Róza Mama Büféje, Balatonszárszó

Aki járt már ott, azt mondja, lángosban verhetetlen, a hangulat pedig igencsak családias. Ha tehát jót akarsz enni, irány Róza Mama a szárszói strandnál! Este 9-ig várnak minden, fürdésben megfáradt, vagy bulizás előtt álló éhes szájat.
Szálláshelyek Balatonszárszón és környékén >>

rozamama.jpg


Oliva Büfé, Alsóörs

Ha Alsóörsön is csak egy jó lángosra fájna a fogad, akkor van egy tippünk: az Olíva Büfé. A hely nemcsak, hogy igen fenséges falatokat kínál, a lángosa fenomenális – ezt bizonyítja a most kapott átlag fölötti minősítése is. Nem csoda, hogy van olyan, aki a büfé miatt strandol a Balaton északi partján található településen.
Szálláshelyek Alsóörsön és környékén >>
olivbufe.jpg


Fonyódi Lángos, Fonyód

Egy a sok közül a kikötő melletti soron, de az egyszerű név ne tévesszen meg senkit! A környékről mindenki idejár a környék legjobb lángosáért és akik jönnek, visszajárnak. Titkos recept, könnyű lángos és rengeteg féle feltét vár mindenkit, aki a környéken jár.
Szálláshelyek Fonyódon és környékén >>
fonyod.jpg

 

Napfény Büfé, Balatonlelle

A lellei strand egész nyáron rendkívül népszerű. Ennek valószínűleg nem csak a családok körében népszerű, a Balaton leghosszabbjaként ismert homokos part az oka, hanem a remek lángos, amit a Napfény Büfé lelkel gárdája ont magából. Az itteni tulajdonosok nem titkolják a receptet. Kicsit eltérnek az átlagtól, burgonyapehely, olaj és tejföl is kerül a tésztába, ettől kicsit később is még ropogós marad. Mindenképp megér egy próbát!
Szálláshelyek Balatonlellén és környékén >>
napfeny-lelle.jpg

 

 Balatoni szálláshelyek >>

 

teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.jpg

Balatoni nyaralás >> vízparti szállásoktól a saját strandos szállodákig 
Ajánlatok előrefizetés nélkül >>
Toplistás szállások kültéri medencével >>

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2315989274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása