Mutatjuk a legjobb belföldi kutyabarát strandokat

2020. június 24. 12:06 - Szállásvadász

Strandolás kutyával? Nem egy általános kép, pedig igény lenne rá. Ha eddig nem tudtad, hova menj négylábú kedvenceddel, most mutatjuk a legjobb helyeket az egész országban.

shutterstock_148509158_1.jpg


1. Tisza-tó

Kifejezetten kutyások számára kijelölt, közel fél hektáros hely, és csak 3 percre van a büfésor. A belépés ingyenes.tisza-to.jpgCím: Tiszafüred, szabadstrand mellett


2. Balatonföldvár

Közel a fürdőhelyhez, óriási területen, több mint 2500 négyzetméteren várja a Balaton egyik kutyás strandja a lelkes négylábúakat és gazdijaikat. Még rámpa is segíti a kutyusok vízbe jutását.

foldvar7.jpgCím: Balatonföldvár, Rákóczi Ferenc utca


3. Fonyód

Vízpart, csodálatos kilátással az északi partra, hogy a kutyák mellett a gazdik is élvezhessék a strand nyújtotta örömöket. fonyod1.jpgCím: Fonyód, a vízi rendőrség melletti szabadstrand.

Ha állatbarát szálláshelyek érdekelnek, szerte az országban, nézd meg listánkat IDE KATTINTVA!


4. Bugyi

Az ország első kutyás kempingje vár minden kutyabarátot Bugyin. Miközben kedvencünk a vízben hűsöl, mi elkészíthetjük a kedvenc bográcsos ételünket is. bugyi3.jpgCím: 2347 Bugyi, Kisfogas tó


teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.jpg

5. Velence

Szintén tópart, szintén kemping. A Velencei-tó is várja a fürdőzni vágyó ebeket, a strandon belül, saját partszakasszal. drot8.jpgCím: 2481 Velence, Kemping u. 2.


6. Délegyháza

Budapesttől nem messze a Délegyházi tavaknál is kemping várja a kutyabarátokat. Fürdödj együtt házi kedvenceddel a legnagyobb melegben.

tavirozsa7.jpgCím: 2337 Délegyháza, Nomád part 4-5.

teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.jpg

Balatoni nyaralás >> vízparti szállásoktól a saját strandos szállodákig 

Ajánlatok előrefizetés nélkül >>

Toplistás szállások kültéri medencével >>

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr5315912506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása