Fürdőzz, tiéd az éjszaka!

2018. február 01. 16:17 - Szállásvadász

Ha azt gondolod, az alvásnál nincs pihentetőbb dolog, akkor valamit elfelejtettél. Az éjszakai fürdőzés legalább ennyire ráncokat simító tevékenység, ráadásul társaságban is csinálhatod. Lebegj, relaxálj, töltődj! Megmutatjuk, hol!8poszt-01.jpg

 

  1. Töltsd az éjszakát Komáromban!

Tudtad, hogy a Komáromot körülvevő erődrendszer Európa legnagyobbja, amely az UNESCO világörökségi javaslati listáján is szerepel? Már emiatt is érdemes ellátogatnod a Kisalföld keleti csücskében található városba, és ha már ott vagy, akkor engedd ki a gőzt a Brigetio Gyógyfürdőben! Megmártózhatsz a gyógymedencékben, úszhatsz az uszodában, a szauna világban pedig kipróbálhatod a gőz- és rönkszaunát, az infra-, valamint a két finn szaunát, a csobbanó medencét vagy akár a Kneipp taposót.

 8poszt-02.jpg

Itt foglalhatsz szállást

  • Az éjszakai fürdőzést megkoronázhatod egy kellemes pihentető nappal (vagy akár napokkal is, mert miért is ne!?) a gyógyfürdő területén található családias Thermál Hotel és Kempingben, amely ideális választás pároknak és családoknak is.

  

  1. Maradj estére is a Gyulai Várfürdőben!

Ki gondolta volna, hogy az országban elsőként Gyulán vezették be a minden gyermek számára kötelező úszásoktatást? No, pont itt, e Békés megyei város csodálatos várfürdőjében éjszakázhatsz te is péntek és szombat esténként. Tuti, hogy életre szóló élményekben lehet részed, hiszen a Gyulai Várfürdőben töltött különleges (nem csak) éjszakák tényleg feltöltenek. Nem elég, hogy egy csodálatos hangulatú fürdőben lazulhatsz, a kupolás medencetérben még különböző élményfunkciók is várnak rád, sőt, a medence fölötti galériarészben még egy pihenőteraszon is relaxálhatsz.

 8poszt-03.jpg

Itt foglalhatsz szállást

  • A gyulai Hunguest Hotel Erkelből közvetlen, fedett az átjárás a Várfürdőbe, úgyhogy a szálloda már csak ezért is kitűnő választás. Meg még sok másért is…
  • A Várfürdőtől egy kicsit messzebb, de mindössze néhány percnyi sétára található a Corvin Hotel, amelyben a szerelmesek és a gyermekes családok is igen jól érzik magukat.

 

  1. Pezsegj sötétedés után Gyopárosfürdőn!

Egyszerre vágysz pezsgő vízi kalandokra és pihentető kikapcsolódásra? Gyopárosfürdőn mindkettőben részed lehet, ráadásul szombatonként éjfélig is. Ami garantált: felhőtlen szórakozás, rengeteg élmény és testet-lelket frissítő nyugalom – több mint hatezer négyzetméteren. Ráadásul ősszel, télen és tavasszal egyes hétvégi esték fényét még szaunaszeánszok emelik. Szóval, akkor meg is van a következő úti célod, igaz? J

8poszt-04.jpg 

Itt foglalhatsz szállást

  • Ha megfogadtad, hogy ott-tartózkodásod minden pillanatát csakis pihenéssel töltöd, akkor jól fogod érezni magad a Napsugár Hotelben, ahova egy zárt, fűtött folyosó vezet át a Gyopárosi Gyógy-, Strand- és Élményfürdőből.
  • Kiváló pihenőhely azonban az 50 hektáros ősparkkal körülvett Alföld Gyöngye Hotel is, ami szintén közel, mindössze 800 méterre van a fürdőtől.

 

  1. Lazulj Sárváron!

Nem ritkák az éjszakai fürdőzési lehetőségek a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben sem, ahol havonta egy alkalommal biztos, hogy hajnali 2-ig lazulhatnak a pihenni vágyók. Egyébként mindez sokkal több mint „szokványos” éjszakai fürdőzés. Hogy is ne lenne az, amikor ezen alkalmakkor bizony sztárvendégek is fellépnek…

 8poszt-05.jpg

Itt foglalhatsz szállást

  • A település szívében, a sárvári arborétum közvetlen közelében található Hotel Bassianától mindössze néhány perces sétára van a fürdő.
  • A széleskörű masszázsszolgáltatásairól ismert Hotel Wolf szintén pár száz méterre található a sárvári fürdőtől.

 

+1 Partizz a Széchenyi fürdőben!

A sorból nem maradhat ki Európa egyik legnagyobb fürdőkomplexuma, a budapesti Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda sem, amely több száz éves falai között fergeteges éjszakai buli kerekedik az év majdnem minden hétvégéjén. A SPArty rendezvénysorozat az évi 50 ezer vendégével Budapest egyik leglátogatottabb eseményévé nőtte ki magát. Nem is csoda, hiszen a fürdőben ilyenkor a simogató termálvíz mellett a különleges vizuális effekteké és az igényes elektronikus tánczenéé lesz a főszerep.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr9113623812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása