Gyerekjáték az egész – avagy így válassz családbarát szállást

2021. február 03. 13:35 - dolliroll

Gőzerővel szervezed a családi nyaralást, csak még nem tudod, mire figyelj, hova foglalj, és hol foglalj igazán jó családbarát helyet? Van néhány ötletünk, amivel segíthetünk neked megszervezni a család tökéletes utazását!
csaladi_nyaralas_640x326.jpg

Mitől is családbarát egy szálloda?

Többek között attól, hogy ezekben a hotelekben a gyermekek is találnak maguknak való szórakozási lehetőséget. A hazai szállodák közül nem egyben van például gyermekjátszótér, gyermekmedence, pancsoló, csúszda, animációs programok, gyerekfelügyelet, játszóház, gyermekmenü stb., de fontos szempont a szobai bekészítés is, pl. babaágy, pótágy, babaágynemű, pelenkázó alátét, cumisüveg melegítő stb.
family_vacation_600x400.jpgAzt is érdemes tudni, hogy a családbarát szállodákban gyakran 6-10 éves korukig grátisz szállhatnak meg a gyerekek. Szóval, nem kérdés, hogy az a szálláshely, amely ezt a korhatárt 12 éves korra emeli, nagyon is családbarátnak számít.
Ugyancsak „családbarátságáról” tesz tanúbizonyságot az a szálloda is, amely mondjuk, 6 éves korig biztosít ingyenes lehetőséget a kisebbeknek, de a 6-12 év közöttieknek is akár 60 százalék kedvezmény jár. Sőt, ha az idei családi pihenést tervezed, nézz körül, mely hotelekben adnak például jelentős kedvezményt az első gyermeknél!
termeszet_1.jpg

Különleges szolgáltatások

Kényelmes és tágas családi- vagy apartszobák, animációs programok, gyerekbarát wellness szolgáltatások, vagy éppen izgalmas kalandpark a hotelben – tényleg van ilyen?!? Persze! Ráadásul a hazai kínálatban!

Íme, néhány úti cél, amit a gyerekek is imádni fognak.

Hotel Kapitány, Sümeg 

Remek kikapcsolódást ígér a család minden tagjának a középkori hangulatot idéző sümegi Hotel Kapitány, amely önmagában is híres a korhű várjátékairól, de külön élvezet, hogy van a műsornak „gyermekváltozata” is. Itt aztán mindent megtesznek azért, hogy az egész család jól érezze magát:  Lovagi torna bemutatók mongol lovaskaszkadőrökkel, gyermek animációk, mini disco a legkisebbek részére, hangulatos zenés-táncos estek a medence partján a felnőttek részére. Tovább>>> 
A vendégeink visszajelzései szerint igen népszerű a szálloda, ugyanis a 2000+ értékelés alapján a legmagasabb, KIVÁLÓ minősítést kapta! 

 

Hotel Castello, Siklós

Szintén a kis- és nagygyerekes családok kedvence, nem véletlenül. A szálloda a Siklósi Thermal Spa-val áll közvetlen összeköttetésben, így a fürdő wellness-szolgáltatásait térítésmentesen és korlátlanul vehetik igénybe a szálloda vendégei. A rengeteg kültéri és fedett medence, napozóteraszok, óriáscsúszdák és grillterasz mellett a vendégek élvezhetik a stílusos eleganciát, kiváló ízeket, a Villány-Siklósi borvidék különleges borait és kényeztető wellness kezeléseket. Színes programok, élmény és kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak, családoknak, de akár gyermek nélkül utazóknak is. Tovább>>>
Több, mint 460 értékelés alapján ez a szálláshely nem egyszerűen jó, hanem egyenesen KIVÁLÓ!

 

Nádas Tó Park Hotel, Vasad

A Budapesttől 40km-re, Vasadon fekvő szállodában minden megtalálható, ami egy családi kikapcsolódáshoz szükséges. A park területén a gyerekek számára játszótér került kialakításra, a fürdőzés mellett csocsó, kártyaasztal vagy asztali teniszezési lehetőség is igénybe vehető. A kalandpark izgalmas kikapcsolódást nyújt minden résztevőnek, kötélpályái három magassági szinten egy óra alatt teljesíthetőek. Tovább>>>
30+ értékelés alapján ez a szálláshely szintén kiérdemelte a legmagasabb, KIVÁLÓ minősítést. 

 

Hotel Szépalma, Porva-Szépalmapuszta

Hatalmas zöld terület, erdei kirándulások, a kerékpáros túrák, természetközeli élmények, izgalmas programok. A legkisebbek érkezésére bébibarát felszerelésekkel készülnek (mint például babakád, babakocsi, bébiőr, pelenkázó stb.), a nagyobb gyerekeket pedig rengeteg szórakozási lehetőség várja - felsorolni is nehéz, néhányat azonban kiemelnénk: játszótér a parkban, játszószoba a szállodában; lovak, magyar szürke marhák, mangalicák, cicák, kutyák, mókusok; szervezett családi és gyermekprogramok (pl. kézműves foglalkozások); gyermekkönyvek, gyerekfilmek. 
A klór szagú "kék-wellness" helyett az erdő, a virágok, és a friss széna illatával a "zöld wellness" különleges élményét kínálja: a természet gyógyító és regeneráló erejét testünk és lelkünk felüdüléséhez. A természet nyugalmára és szépségére vágyók rejtekhelye a Bakonyban. Tovább>>> 
Közel 100 értékelés után bátran állíthatjuk, hogy a szálláshely elnyerte a vendégeink tetszését, és szintén KIVÁLÓ minősítés kapott, a 4,82/5-ös pontozásával pedig a legjobbra értékelt szálláshelyek egyike.

 

Thermal Hotel Visegrád

A legkisebbektől a nagyokig, korosztálytól függetlenül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget: a wellnessrészlegben a gyerekeket vízi játékok, a felnőtteket vízi és szauna élmények várják. Az animációs programokon együtt alkothatnak, játszhatnak. A vizes kalandok mellett két játszótér, illetve játszószoba várja az apróságokat, de ne feledkezzünk meg a szálloda kabala állatáról, Visi Mókusról sem, aki egész évben várja, hogy üdvözölhesse a gyerekeket. Tovább>>>
A vendégeink visszajelzései szerint tökéletes választás a szálloda, ugyanis az 1800+ értékelés alapján a legmagasabb, KIVÁLÓ minősítést érdemelte ki! 

 

Honey Hotel Family Resort, Hajdúszoboszló 

A hotelben a családok szerepelnek az első helyen, ezért minden nap animátorok foglalkoznak a gyerkőcökkel, mely egy 3 csillagos hotelnél nagyon ritka. Dudu Macinak hatalmas sikere van a kicsik körében, az apróságok nagy szeretettel ölelgetik az embernagyságú mackót. A cél, hogy a gyerekeknek feledhetetlen élményekben legyen részük és a szülők is tudjanak egy kicsit lazítani. A gyermek játszószoba korlátlanul használható és napközben a hotel szakképzett animátorai is rendelkezésre állnak. A játszószoba tökéletesen felszerelt, a labdamedencét és a kis konyhát minden gyerek imádni fogja.
Minden szobához az igényelhető gyermek- és bababarát felszereltség kiemelkedő a hazai viszonylatban. A gyermekeknek az egész napos móka és kacagás garantált szakképzett animátoraik társaságában. Tovább>>>

 

A LISTA NEM TELJES, TOVÁBBI CSALÁDBARÁT SZÁLLÁSHELYET ITT TALÁLSZ >>

 

Balatoni nyaralás >> vízparti szállásoktól a saját strandos szállodákig 
Ajánlatok előrefizetés nélkül >>
Toplistás szállások kültéri medencével >>

Belföldi nyaralás >>
Szállodák közvetlen átjárással az élményfürdőbe >>

 

teged_is_varunk_a_szallast_vadaszok_csoportjaban_1.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr7416414482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása