Bújj be a jó melegbe! – avagy 7 belföldi wellness úticél

2017. december 14. 14:33 - Szállásvadász

Ha lenne egy kívánságod, mit tennél annak érdekében, hogy tetőtől talpig átmelegedj a hideg, téli hónapokban?

  1. Befűtenék.
  2. Még vastagabb ruhákat hordanék.
  3. Egy wellness szállodában lógatnám a lábam.

Ha az a. vagy a b. választ adtad, akkor sajnos nem segíthetünk! Ha viszont azt mondtad, „c”, akkor mutatunk valamit!2poszt-01.jpg

Regenerálódj Visegrádon!

Tudtad-e, hogy a Thermal Hotel Visegrád  termálfürdőjét  a város ásványvíz minőségű forrása táplálja? A kalciumban, magnéziumban és hidrogén-karbonátban gazdag hévíz, amellett, hogy a szervezet számára fontos nyomelemeket tartalmaz, kellemesen átmelegít a hideg napokon. A szálloda szaunaparkjában finn szaunákat és natúr szaunát, valamint gőz- és aromakabint is találsz, de elmerülhetsz a termálmedencében is, átengedheted magad az élmény- és pezsgőfürdő adta kényeztetésnek, sőt, átfázott tested a tepidáriumban is felmelegítheted.
2poszt-02.jpg

Szaunázz Zalakaroson!

Vízsugaras masszázs, finn szauna, gőzbarlanggal felszerelt, valamint kevert termálvízzel feltöltött, különböző hőmérsékletű medencék – csak erre vágysz az év leghidegebb hónapjaiban? Akkor a gyógyfürdő közvetlen közelében található élményelemekkel ellátott, fedett wellness-részleggel kibővített Belenus Thermalhotel Zalakaros lesz a te legtutibb helyed!

Szerezz különleges élményeket Gyulán!

A gyulai Hunguest Hotel Erkelben szívet és testet melengető élményekben is részed lehet. Az ötcsillagos Várfürdőbe közvetlen, fedett átjárással rendelkező szálloda Harmónia Wellness Központjában van minden, amire a leghidegebb napokban vágysz: gőzkabin, jakuzzi, szolárium, finn- és infraszaunák, élményzuhany, jáde köves masszázságyak és kondicionáló terem. Kipróbálod mind?

 Fürdőzz Hévízen télen is!

Halottál már a Hévíz zöldövezetében található Hotel Európa Fitről? Az Európa legnagyobb melegvizű gyógytava közelében található szálloda tökéletes helye lehet az igazán pihentető kikapcsolódásnak. Lebeghetsz a termálmedence simogató melegében, de úszhatsz a fedett úszómedencében is. A szaunavilágban tepi-caldariumot, sókabint, gőzfürdőt, finn szaunát és infrakabint is használhatsz, sőt a Vitalium Medical Wellness Centrumában a hagyományos hévízi fürdőkultúra kezeléseire is bejelentkezhetsz.
2poszt-03.jpg

Lazulj 3500 négyzetméteren!

Mi a garancia arra, hogy a nyugat-magyarországi termálrégió központjában, Bükfürdőn található Greenfield Hotel Golf&Spa lehet a legjobb hely egy jó feltöltődésre? Többek között a szálloda tágas, 3500 négyzetméteres wellness és spa centruma, amely több mint 80-féle hagyományos, egzotikus és gyógykezeléssel vár. Szaunázhatsz, egy fűtött kültéri medencében is relaxálhatsz, a medencetérben pedig öt beltéri medencét is találsz.

Irány Balatonfüred!

Ha arra gondoltál, hogy Balatonfüredet választod, hogy láthasd a magyar tenger zordabb, mégis oly kedves, téli arcát, akkor jó helyen jársz! Közvetlenül a Balaton partján, a Tagore sétány mellett található Hotel Silverine Lake Resort kitűnő kiindulópontja lehet a hideg, balatoni sétáknak és az édes felmelegedésnek is otthont ad. A szálloda Venus Wellness részlege többek között pezsgőfürdővel, melegvizes medencével, gyermekpancsolóval, tepidariummal, laconiummal, frigidariummal, caldariummal, aroma-zuhannyal, Kneipp-taposóval és mediterrán pihenővel segít az ellazulásban.

Bújj el Kőkapun a világ elől!

Ha egy olyan helyre vágysz, ahol csak a hó ropogása töri meg a csendet, és a telefonod sem működik, akkor irány a Zemplén! A sziklaszirten magasodó Kőkapu Vadászkastély és Hotel ben tényleg elbújhatsz a világ elől. A „szomszédság” csupán a hegyekből és abból a szállodából is látható horgász- és csónakázótóból áll, amely a téli sportok kedvelőinek is kitűnő terep. A hidegben tett nagy zempléni séták után minden kívánságod teljesül, ha belépsz a hotel három pezsgőfürdős, gyermekmedencés, infrakabinos, finn és panorámaszaunás, jégkutas fürdőrészlegébe.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr4213500017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása