Csendes wellness, új köntösben - ezzel vár a mórahalmi gyógyfürdő

2021. február 16. 12:59 - Szállásvadász

Bár a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő jelenleg nem fogadhat vendégeket a járványhelyzet miatt, de a fürdőben addig sem tétlenkednek. Az elmúlt időszakban 290 négyzetméterrel bővítették a csendes wellness részleget többek között 40 fős szaunával és hatalmas sófallal.2961797dsc9688-scaled-1.jpg

Az új részleg a szaunavilág tetején lévő napozóteraszon került kialakításra. Mivel az élet vendégek nélkül sem állhat meg, ezért a munkatársak folyamatosan gondoskodnak a medencék karbantartásáról. 
A meglévő, 110 négyzetméteres csendes wellness bővült 290 négyzetméterrel, ahol hangulatvilágítást és modern színkombinációkat is felhasználtak.

Az új részleg új szaunáját, ami valószínűleg egész Dél-Alföld legszebb szaunája, amit homokfúvással felületkezelt finn borovi fenyő borít. A negyven fő befogadására képes helyiség ad majd helyet a szaunaszeánszoknak. Az emeleti Szauna sziget is megújult, ezt is átalakították, hogy hangulatában passzoljon az új blokkhoz.
A cél, hogy prémiumszolgáltatást nyújtsanak exkluzív környezetben. Ennek érdekében a vendégek számát is limitálják majd, a minden strandon jól ismert gyereksikongatást sem kell majd hallgatni, és a szauna ajtaját sem nyitogatja majd kétpercenként a szüleit kereső kétségbeesett kisgyerek.

A szaunaszeánsznak helyet adó helyiség mellett még egy finn- és egy infraszauna található az állandóan változó megvilágítású részlegben, amely az egyik kolléga szerint esténként mutatja meg az igazi hangulatát.

(forrás: delmagyar.hu)

KERESD A MÓRAHALMI SZÁLLÁSOKAT>>

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr7116429248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása