Hazai sí- és kori pálya körkép – így állunk most a hóval és a jéggel!

2019. december 16. 12:16 - Szállásvadász

Noha az erős decemberi havas kezdés után a napok időjárása nem éppen téli állapotokat jelez, reménykedni azért szabad! Mert bizony, a téli sportok szerelmesei nagy örömére mégiscsak elérkezett az év legzordabb évszaka: lassanként elkezdődik a szezon a hazai síparadicsomokban, a koripályáknak pedig már egy ideje országszerte se szeri, se száma. Mutatunk 3-3 helyet, hogy tudd, merre csússz!shutterstock_485296819.jpg

Mátraszentistván Sípark

Idén a tavalyinál kicsit korábban, várhatóan december 14-én szombaton indul a szezon Magyarország egyik legkedveltebb síparadicsomában, a Mátraszentistván Síparkban. A Mátra szívében található centrumban ekkorra tervezik a panorámaliftek, a 4-es, 5-ös, 6-os és 7-es pályák, no meg a hütte és a kölcsönző megnyitását. Ha a fejedbe vetted, hogy az idei szezonban szeretnél profi síelővé válni, akkor hasznos tudnod, hogy december 21-én indul a sísuli is. De addig is, amíg nem tudsz eljutni a Mátrába, a Sípark TV-n bekukucskálhatsz, mi zajlik a síterepen.

Részletekért kattints IDE!

Ha több napra jönnél, ne felejts el szállást foglalni ITT!shutterstock_256525987.jpg


Nagyvillám Sípálya, Visegrád

A visegrádi Nagyvillám Sípálya nyitása egyelőre várat magára, de a síiskola két műanyagpályáján már javában folynak az edzések. Ami biztos, hogy a hóágyús pályák havazását egyelőre nem sikerült befejezni, így azok a héten még biztos nem üzemelnek. De ami késik, nem múlik: a Fellegvárra és a Dunára nyíló panorámás síparadicsomban biztos, hogy az idei szezonban is áldozhatsz majd a havas élvezetek oltárán.

Addig is tájékozódj a pálya honlapján!

És már most gondoskodj a szállásodról – ITT válogathatsz!shutterstock_513788995_1.jpg

 

Intersport Síaréna, Eplény

Van egy jó hírünk: az eplényi síarénában egy pályát már teljes hosszában használhatsz, de biztos, ami biztos, jó, ha figyelemmel kíséred a sípark híreit. Elképzelhető ugyanis, hogy a még hosszabb ideig tartó enyhe tél nem kedvez majd a pályaviszonyoknak. Addig is élvezd a pályán töltött minden csúszós pillanatod!

A park friss híreit itt olvashatod.

Szállásokért pedig kattints IDE!shutterstock_767668105_1.jpg

Budapest

A budapesti nagy kedvenc, a Városligeti Műjégpálya már hetek óta várja a csúszkálás szerelmeseit, ráadásul idén is változatlan belépőjegy árakkal. Nem baj, ha nincs korid, itt kölcsönözhetsz, ráadásul kölcsönzői jegyed már online is megveheted hozzá. A pályán egyébként hétfőtől péntekig  9 és 13, valamint 17 és 21, szombaton 10 és 14, illetve 16 és 21 óra között, vasárnap pedig 10 és 14, valamint 16 és 20 óra között csúszkálhatsz le s fel.

További információkért kattints ide!

Budapesti szállást keresel? ITT találsz is!varosligeti-mujegpalya-naplemente-csodalatosmagyarorszag-budapest.jpg

Eger

A Végvári vitézek terén felállított 211,5 négyzetméteres műjégpálya már november 26-tól várja a csúszkálni vágyó gyermekeket. Az érsekkerti salakos pályán viszont már a felnőttek is korizhatnak akár egészen 2020. március 20-ig. A tervezett nyitva tartás szerint a pályán hétfőn és csütörtökön 8 és 13 óra között, kedden és szerdán 8-tól 20, pénteken pedig 8-tól 21 óráig lehet siklani. A téli sportok szerelmesei előtt természetesen a hétvégén is nyitva áll az érsekkerti jégpálya: szombaton 10-től 21, vasárnap pedig 10 és 19 óra között szabad a pálya.

Bővebb információt itt találsz.

Nézz körül az egri szállások között!eger_3.jpg

 

Siófok

A korcsolyázni vágyók már november 29-től birtokba vehették a Hajóállomáson a Siófoki Jégkikötő jégpályáját, egészen 2020. február 2-ig. A korcsolyapályát idén két különleges jégfolyosó is körülöleli, így a pályán izgalmas kanyarokat vehetsz. Nem baj, ha nincs korcsolyád, ott bérelhetsz, ha pedig a jégen elfáradsz, a pálya körül kedvenc téli finomságaid közül is válogathatsz. Elképzelted már, amint a téli Balaton partján forralt bort vagy forró teát kortyolgatsz? Itt ezt is megteheted.

További tudnivalókért kattints ide!

Siófoki szállásokat ITT találsz.19318-korcsolyapalya-siofok.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr4515354128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása