Ne érd be műmosollyal, keresd az igazit - élményutalványt karácsonyra!

2020. november 25. 15:30 - dolliroll

Te is tűnődtél már azon, hogy miért kapsz zoknit, pulcsit, sálat, férfi vagy női ajándékcsomagot, esetleg kávét, pedig vannak olyan ajándékok is, amiknek tényleg örülnél? Ezzel mások is így vannak. Nem is kell nagyon törni a fejünket, hogy mi lehet az: wellness utalvány!
voucher_small_1.jpg


Manapság sokszor hallani, hogy a tárgyi dolgok helyett igyekeznek az emberek élményeket gyűjteni. Ebben kiváló segítség lehet rokonaidnak, párodnak, barátaidnak, ha megleped őket egy néhány napos pihenéssel, hiszen ki ne szeretne feltöltődni egy wellness szállodában, vagy eltölteni pár napot egy vízparti hotelben, esetleg elvonulni távol a világ zajától egy klassz hegyvidéki szálláson? Nagy ugye! :-) 

Gyors és biztonságos

Kész rémálom, de a jelenlegi járványhelyzetben simán lehet, hogy nem érkezik meg időben postán az ajándék, vagy csúszik vele a csomagküldő, esetleg elviszik az összes pohárkészletet a boltból, mire odaérsz...

Megoldás: ha online megvásárolható ajándékutalványt választasz, nem kell izgulnod, hogy időben megkapod-e az ajándékot, ugyanis a kiválasztott utalványt akár azonnal át is adhatod, de pár napon belül biztosan megkapod, így tehát nincs kockázat.

shutterstock_1199652211_1000x666.jpg

Hosszú érvényességi idő

Az utalványok nagy része jövő év közepéig, vagy akár jövő év végéig is érvényes, így egészen biztosan fel tudja használni a megajándékozott, amikor véget ér a járvány.


Ha eddig még mindig bizonytalan vagy, még egy meggyőző indok - amitől ez neked is jó lehet az egy egyszerű tény: te is mehetsz velük! :-)


A Szállásvadász.hu kínálatában pedig egy csomó szuper wellness utalvány megtalálható! Neked csak annyi a dolgod, hogy a linkre kattintva végignézed őket és kiválasztod a legjobbat >> https://www.szallasvadasz.hu/hotel-kuponok-akciok/ 


Szóval, idén karácsonykor ne érd be a műmosollyal! Keresd az igazit! Keresd a Szállásvadász.hu utalványait!

 voucher-small-2.jpg

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr216301450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása