Kezdd a szezont luxusban!

2019. április 30. 13:45 - Szállásvadász

El tudnád képzelni, hogy egy napod csak a luxusról szól? Reggeltől estig tartó habos, pezsgő fürdőkről, mennyei masszázsokról és csupa kényeztetésről? Váltsd az álmod valóra, van 5 tippünk, hol és hogyan!2413988302_53abd294a1_b1-805x537.jpg

Sárvári kényeztetés

Legyen az kétfős, szerelmes utazás vagy családos vakáció, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa tökéletes választás egy kis luxusra. A város központjától gyalog mindössze 15 percre, a hét tó közvetlen szomszédságában található szállodában olyan kényeztetésben lehet részed, amilyenről álmodban sem mernél gondolni. A hotel 273 ízlésesen berendezett szobája és lakosztálya keleties stílusú körággyal, erkéllyel vagy terasszal vár, sőt, egyes szobákhoz fantáziasarok és pezsgőfürdő is tartozik. Ha még ez mind nem lenne elég, akkor azt is eláruljuk, hogy fürdőrészlegének saját termálkútja van. A hotel ezen területe nem kevesebb mint 10 ezer négyzetméteres, amelynek minden nap a szálloda friss termálvizével feltöltött 22 medencéjében, szaunavilágában és pihenőterében kisimulhatnak tested és lelked ráncai. Ráadásul a romantika szerelmeseinek az is jó hír, hogy az egyik termálmedence még kiúszós is.

 

Mátrai kényelem felsőfokon

Ha szereted a hegyeket és rajongsz a természetért, akkor a Budapesttől mindössze 80 kilométernyire álló Hotel Ózon Residence-ben a helyed! A kényelmes és kényeztető élmények ugyanis nem máshol, mint a Kékes lábánál, a kristálytiszta levegőjű Mátraházán, 710 méteres magasságban, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében, ráadásul Magyarország legmagasabb pontjától csupán 30 pernyire várnak rád. Az ötszintes, 79 szobás, egyedi hangulatú szállodában megtalálhatod a kedvedre valót: a pótágyazható standardok mellett ugyanis foglalhatsz pezsgőfürdővel felszerelt superior szobákat és luxus lakosztályokat is. És most figyelj: kétszintes wellness részlegében pihenve, a hatalmas üvegeken át láthatod a természetet. Emellett különböző élményelemekkel felszerelt panorámás medencék, ötféle szauna, gőzkabin, több mint húszféle kényeztető masszázs és wellness kezelés vár. És ez még nem minden!

 

Töltődj Debrecenben!

Előkelő élményekben lehet részed a debreceni Hotel Divinusban is, amely a Nagyerdő mellett, csodálatos környezetben nyitotta meg a szobáit és lakosztályait. Wellness és gyermekbarát szolgáltatásainak köszönhetően itt a kisebbek és a nagyobbak is könnyen megtalálhatják a nekik tetsző időtöltést. A hotel wellness részlege 1000 négyzetméteres, amelyben többek között egy 25 méteres úszómedence, melegvizes merülőmedence, jakuzzi, gyermekmedence és egy szolárium is helyet kapott. Mi több, itt különféle szaunaszeánszok, valamint tradicionális stílusú masszázsok is várnak.

 

Luxus Hévízen

Ha Hévíz, akkor, naná, hogy kihagyhatatlan a messze földön híres gyógyvíz, amely közvetlen szomszédságában egy olyan különleges szálloda vár, mint a Lotus Therme Hotel&Spa. A hotel nemcsak azért nyerő, mert 10 lakosztálya, 205 két- és 17 egyágyas szobája van, hanem azért is, mert a fürdőrészlegének medencéi közvetlenül a tó forrásából nyerik a vizet. Gyógyvizes medencéi, termálfürdője, panorámaablakos relax medencéje, jakuzzija, valamint külső és belső medencéje valódi kényeztetést ígér, amit megkoronázhatsz a szaunarészleg finn, aroma-fény, infra és kerti szaunájában, a gőzfürdőben vagy éppen az élményzuhanyokban töltött percekkel.

 

Minden, ami egészség

Tudtad-e, hogy a bükfürdői Caramell Premium Resort hazánk első holisztikus gyógy- és wellness szállodája? A feng shui elvei alapján energetizált házban különleges belsőépítészeti megoldásokkal, meleg színekkel, kellemes, barátságos környezettel, és, most figyelj, immár 142 szobával, 2000 négyzetméteres szabadtéri- és beltéri wellness világgal, százféle szépészeti-, wellness-, és gyógykezeléssel, no és saját ayurvedikus egészségközponttal vár. Ráadásul a szálloda gyógyászati és wellness kezelésein túl teljes körű természetgyógyászati, holisztikus és ezoterikus szolgáltatásokat is igénybe vehetsz.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr4114795384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása