Egyél-igyál, ünnepelj! – 5 fesztivál, amit egyszerűen nem lehet kihagyni

2018. április 13. 12:20 - Szállásvadász

A tavasz nemcsak testet és lelket melengető napsütést, hanem izgalmas fesztiválokat is tartogat nekünk. Íme, közülük néhány kihagyhatatlan, fergetegesnek ígérkező esemény!16poszt-00.jpg

Engedj a kísértésnek a Kecskeméti Csokifesztiválon!

Hol? Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Mikor? 2018. április 14-15.

Újra csokis hétvége Kecskeméten, immár harmadik alkalommal! Minden lesz ott, ami csoki: a kézműves csokikészítők az ország egész területéről érkeznek, így annyit és annyifélét kóstolhatsz, amennyit csak szeretnél. Az eszem-iszom mellett lesz dínom-dánom is, hiszen rengeteg szórakoztató program is vár rád, no meg az egész családra. Ja, és ne késlekedj: ha ugyanis az első 200 vendég között érkezel a fesztivál mindkét napján, csokiba mártott marcipánt kapsz ajándékba!

További információ:

Kecskeméti Csokifesztivál

Nézz körül a budapesti lakáskiállításon!

Hol? Budapest, Millenáris B épület

Mikor? 2018. május 4-6.

Ha lakást vennél, eladnál, kiadnál, bérelnél, vagy egyszerűen csak érdekelnek az ingatlanokkal kapcsolatos hírek, ott a helyed a tavaszi Lakás 2018 Kiállításon! Itt kedvedre válogathatsz több ezer ingatlanból, és találkozhatsz olyan szakemberekkel, akik segítenek eligazodni az új- és használt lakásokkal, telkekkel, hitelekkel, biztosításokkal, de akár a CSOK-kal kapcsolatos témákban is. A belépés ingyenes.

További információ:

Lakáskiállítás 2018

Kóstolj meg minden hajdúsági fogást Hajdúszoboszlón!

Hol? Hajdúszoboszló, Szent István Park 1-3.

Mikor? 2018. április 28-30.

16poszt-01.jpg

Ételkóstolók, főzőversenyek és hagyományos hajdúsági ételek minden mennyiségben – csodálatos gasztronómiai élményekben lehet részed, ha az április 28-i hétvégét Hajdúszoboszlón töltöd. A Hajdúsági Ízek Fesztiválján csak annyi a dolgod, hogy megkóstolsz minden ételt, amelyet tradicionális és modern változatban is kínálnak majd neked.

További információ:

Hajdúsági Ízek Fesztiválja

Ünnepelj Sümegen, ahol a vadgesztenye virágzik!

Hol? Sümeg, Palotakert

Mikor? 2018. május 4-6.

16poszt-02.jpg

Szinte Sümeg szimbólumává vált a minden tavasszal csodálatosan virágzó vadgesztenye, amit évek óta már meg is ünnepelnek. Művészeti bemutatók, koncertek kicsiknek és nagyoknak, kézművesek, motoros felvonulás, jó hangulat és finom ételek biztosan lesznek, már csak neked kell ott lenned.

További információ:

Sümegi Gesztenyevirág Fesztivál

Kortyolj pálinkát Gyulán!

Hol? Gyula, Várkert

Mikor? 2018. április 27-30.

16poszt-03.jpg

A gyümölcsös nedűk kedvelői nagy örömére immár tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a Gyulai Pálinkafesztivált. A Dél-Alföld egyik legnagyobb gasztronómiai rendezvényén a nemes hungarikumé, a magyarok nemzeti büszkeségéé, a pálinkáé lesz a főszerep. Kóstold meg te is a különlegesebbnél különlegesebb italokat, és élvezd a szórakoztató programokat!

További információ:

Gyulai Pálinka Fesztivál

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr10013831974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása