5 hely, ahonnan csupán egyetlen lépés a természet

2018. április 05. 14:58 - Szállásvadász

Ha igazán közel szeretnéd érezni magadhoz a tavaszt, szállj meg olyan helyen, ahonnan tényleg csak egyetlen lépés a csodálatos természet! Íme, 5 igazán különleges hazai hely, ahol tárt karokkal várnak!

veronika-panzio-regec-217881-611x400.jpg

Zselicvölgy Szabadidőfarm, Hajmás

33 kényelmes szoba, egy étterem telis-tele finomságokkal, grillterasz, tenisz-, röplabda-, bowling- és minigolfpálya, egy horgásztó és egy hangulatos állatfarm – nem fogsz csalódni, ha pihenésed helyszínéül a Kaposvártól 20 kilométerre található hajmási Zselicvölgy Szabadidőfarmot választod. Itt akkor is jól érzed magad, ha egyedül, esetleg másodmagaddal vagy épp a családoddal, barátaiddal érkezel oda, hiszen kitűnő kikapcsolódási lehetőségek várnak rád: bejárhatod az állatfarmot az elejétől a végéig, lovaskocsikázhatsz, horgászhatsz, de a szabadidőpark wellness házában is múlathatod az időd.  

zselicvolgy-szabadidofarm-hajmas-194989-611x400.jpg

Veronika Panzió, Regéc

Ha szeretnél egy kicsit elvonulni a hétköznapok zajától, akkor a Zempléni-hegység, annak is a nyugati lábánál fekvő Regéc kitűnő célpont. Ami itt vár rád: nyugalom, friss, hegyi levegő és egy hangulatos szálláshely a regéci vár közelében. A Veronika Panziót egy 12 ezer négyzetméteres park veszi körül, benne medencével, szalonnasütőkkel, grillező- és pihenőhelyekkel, napernyőkkel és napozóágyakkal, pingpongasztallal, minigolfpályával, kilátóval és játszótérrel.

 veronika-panzio-regec-217859-611x400.jpg

Tornácos Ház, Hegykő

Két- és háromágyas szobákat, valamint családi apartmanokat is kínál a Fertő-tó közvetlen szomszédságában, a Fertő-Hanság Nemzeti Park szívében a hegykői Tornácos Ház. A panzió több mint egy szállás: wellness udvarának élménymedencéjében, finn szaunájában és gőzkabinjában felfrissülhetsz, pihenőkertjének teabárjában kortyolgathatsz valami finomat, kardiógépekkel felszerelt fitnesztermében pedig sportolhatsz is egy jót. Ám a panzió adta kényelem mellett még igen sok minden vár rád: többek között a hegykői termálfürdő, csodálatos helyekre vezető bicikliutak és még ezernyi kaland.

tornacos-haz-hegyko-200520-611x400.jpg

Hubertus Vendégház, Bükkösd

Ha szeretnél természetes közegben, zavartalanul, friss levegőn feltöltődni, akkor a bükkösdi Ökoparkban található Hubertus Vendégház tökéletes választás. A hely nemcsak kényelmes szobákkal vár, hanem kemencés sütögetésre alkalmas hellyel, egy klassz borospincével, jacuzzival, szaunával, sőt, nyáron még a medencében is csobbanhatsz. Az Ökopark remek lehetőséget nyújt a lovagolni vágyóknak és lovaskocsikázóknak is. Ha alaposan körbejártad a parkot, vedd be a környéket is: nézz körül Cserkúton vagy kirándulj az Abaligeti-barlangba!

hubertus-vendeghaz-bukkosd-191137-611x400.jpg

Bakonyi Csillag Vendégház, Bakonybél

A három apartmanos Bakonyi Csillag Vendégház a Bakony vadregényes erdeitől övezett Bakonybélen, jó levegővel, csodálatos környezettel és kitűnő pihenési lehetőségekkel hívogat. A családbarát ház különlegessége az az 54 négyzetméteres, vörösfenyőből épített, cseréppel fedett udvari pihenő, amelyben van konyha, tévé és internet is. A vendégház udvarán bográcsozhatsz, grillezhetsz és innen indulhatsz olyan izgalmas helyekre, mint amilyen a Kőris-hegyi kilátó vagy éppen a Pannon Csillagda.

bakonyi-csillag-vendeghaz-161889-611x400.jpg

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr3113812096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása