Hurrá, indul a fesztiválszezon!

2018. március 09. 15:04 - Szállásvadász

Végre itt a tavasz, ami nemcsak azt jelenti, hogy hamarosan szépen nyílnak majd a virágok, hanem azt is, hogy végre elkezdődnek a jobbnál jobb 2018-as fesztiválok. Mutatjuk, a közeljövőben hova érdemes elmenned.12poszt-01.jpg

Tudd meg, milyen az igazi sódar!

Hol? Gyula, Várkert

Mikor? 2018. március 16-18.

 A VIII. Gyulai Kolbász- és Sódarmustrán láthatod majd, hogy az igazi sódar formás, vörös színű, zamatos, füstölt ízű és illatú. Tudod, mit? Inkább ízleld is meg! De ne csak a sódart, hanem a kolbászt is, amelyeket a helyi termelők visznek majd a fesztiválra. Egyél-igyál, érezd jól magad, és ünnepeld meg jól az idén 150 éves, hungarikummá nyilvánított gyulai kolbászt!

 További információ:

http://www.sodarmustra.hu/index.php/rendezvenyek-programok

 

Ünnepi sokadalom Siófokon

Hol? Siófok, Fő tér

Mikor? 2018. március 30.-április 2.

Sok színes családi program, kiváló zenei koncertek és sok-sok meglepetés vár rád idén is a siófoki Húsvéti Nyuladalmon. De akkor nézzük, hogy miért is érdemes a családoddal itt töltened a tavaszi ünnepet! Többek között azért, mert a programok ingyenesek, rengeteg fajátékot és gólyalábat láthatsz, körhintázhatsz, ehetsz-ihatsz, gasztronómiai és kézműves vásárokon nézelődhetsz, és mert remek zenekarok húzzák majd a talpalávalót.

 12poszt-02.jpg

További információ:

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-husveti-fesztival-siofok.html

 

Egyél halat Székesfehérváron!

Hol? Székesfehérvár, Palotavárosi tavak

Mikor? 2018. április 7.

Nem tudsz ellenállni az ízletes halas finomságoknak? Akkor ott a helyed a Fehérvári Halünnepen, ahol tényleg a legjobb falatokat foghatod ki! Ráadásul nem csak az eszem-iszom miatt érdemes ellátogatnod a fesztiválra: ha akarsz egy jót lazítani, kacagni, mozogni, vásározni, táncolni, játszani, akkor is jól döntesz, ha arrafelé veszed az irányt!

12poszt-03.jpg 

További információ:

https://www.programturizmus.hu/ajanlat-fehervari-halunnep.html

 

Kiállítás a legjobb sajtófotókból

Hol? Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ

Mikor? 2018. március 30.-május 13.

Idén is bemutatkoznak az elmúlt év legjobb magyar sajtófotói! Tudtad-e, hogy a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által szervezett Magyar Sajtófotó Kiállítás már több mint három évtizede – egészen pontosan 36 éve – a magyar fotósok ünnepe? Idén 2017 díjnyertes hírképeivel és fotósorozataival találkozhatsz majd.

12poszt-04.jpg 

További információ:

https://www.btf.hu/program?id=95366

 

Magyar eszem-iszom Szegeden

Hol? Szeged, Széchenyi tér

Mikor? 2018. március 8-11.

Ha minden vágyad, hogy idén részt vegyél egy hamisítatlan hazai eszem-iszom fesztiválon, akkor feltétlenül tartsd észben a IX. Szegedi Toros és Pálinkafesztivált! Mi vár itt rád? Eláruljuk! Finomabbnál finomabb toros ételek, kitűnő pálinkák, böllér- és káposztafőző verseny, népszerű fellépők, mókás vetélkedők és sok-sok nyeremény.

12poszt-05.jpg 

További információ:

http://www.torosfesztival.hu/ix-szegedi-toros-es-palinkafesztival

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2313727164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása