Lesz programod márciusra - mutatjuk, hogy mik!

2020. február 19. 16:02 - Szállásvadász

Bár a tavasz már időnként most is érződik a levegőben, azért még pár hetet várnunk kell rá. Készülődni viszont nem árt, ezért összegyűjtöttünk néhány igazán jónak ígérkező eseményt.
borros_nyito.jpg


4.SZAUNAFESZTIVÁL - „NEM CSAK HEDONISTÁKNAK” ZALAKAROSI FÜRDŐ
Időpont: 2020.03.13-2020.03.15.
Élménydús hétvége, wellness programkavalkád a szaunázásra, teljes ellazulásra kihegyezve. Saját magad összeállíthatod előre vagy helyben a spontán, kényeztető, feledhetetlen hétvégéd programját. Szaunaszeánszok, fürdőrituálék, hangfürdők, workshop, szaunashop, zenés est.
Szállásajánló Zalakaroson >>>
szauna_3_1.jpg(Forrás: https://hellozalakaros.hu/4-szaunafesztival)

 
PÁLINKA FESZTIVÁL EGER 2020
Időpont: 2020.03.13-14.
Kóstolj bele a pálinkák világába! Finomabbnál-finomabb pálinkák, ízletes ételek és fergeteges hangulat vár minden ide látogatót 2020. március 13-án és 14-én az egri Agria Park születésnapja alkalmából ismét a Díszkertben!
Szállásajánló Egerben >>>
palinka_fesztival_eger_2020.jpg
(Forrás: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-palinkafesztival-eger.html)

 
CSOKOLÁDÉ ÉS ÉDESSÉG FESZTIVÁL 2020 GYŐR
Időpont: 2020.03.07-08.
Első alkalommal rendeznek Csokoládé & Édesség Fesztivált 2020. március 7-8. között Győrben, a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központban. A fesztiválon fellépnek: Alma Együttes, Apacuka, Pápai Joci, Király Viktor. Ingyenes gyerekjátszóház várja a családokat. A tombola főnyereménye egy Görögország álomút.
Szállásajánló Győrben >>>
csokolade_es_edesseg_fesztival_2020_gyor.jpg(Forrás: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-csokolade-es-edesseg-fesztival.html)


BADACSONYI GASZTROHEGY 2020.
Éld át a Gasztrohegyet! Kiváló borok és ínyenc falatok!
Időpont: 2020. március 14-15.,
Húshagyó kedv - Zöldségek és sajtok hétvégéje
A böjt ideje ez, de gazdagon készülnek rá. A vulkanikus borok mellé olyan ételeket kerekítenek sajtokból, tésztákból, és sok-sok zöldségből, hogy bárki jóllakik velük. A séfek fantáziája szárnyal, és a vegetáriánusok is igazán elemükben érezhetik majd magukat, de a húsevők is meglepődhetnek.
RÉSZTVEVŐK: Hableány, Laposa Birtok terasz, Pláne Badacsony borterasz, Bonvino Borbár, Kisfaludy-ház, Tilia Borvendéglő, Istvándy Birtok és Borműhely, Borbarátok Vendéglő, Tölgyes kúria, Vánkos.
Szállásajánló Badacsonyban >>>
badacsonyi_gasztrohegy_2020.jpg(Forrás: https://www.badacsony.com/esemenyek/gasztrohegy-13-%e2%80%a2-hushagyo-kedv/)

SZENTENDREI TAVASZI FESZTIVÁL 2020.
Időpont: 2020.03.01.-04.07.
A fesztivál több évtizedes hagyományra visszatekintő rendezvény, amely a Budapesti Tavaszi Fesztivállal párhuzamosan kerül megrendezésre. A városban több helyszínen zajlik, koncertek, színházi előadások, kiállítások szerepelnek a programjaiban. Remek színházi és zenei programok, irodalmi estek, kiállítások és múzeumi programok sokasága közül válogathat a közönség a Szentendrei Tavaszi Fesztivál kínálatában.
Szállásajánló Szentendrén >>>
szentendrei_tavaszi_fesztival_2020.jpg
(Forrás: https://szentendreitavaszifesztival.hu/szentendrei-tavaszi-fesztival/)

SZEGEDI TOROS PÁLINKAFESZTIVÁL 2020.
Időpont: 2020.03.12-15.
Tizenegyedik alkalommal ad otthont Szeged szíve, a Széchenyi tér a Toros Pálinkafesztiválnak, amely 2009-es születésétől fogva a városi fesztiválszezon nyitóakkordja. A hazai húsipari kistermelők, pálinkafőzdék és kézműves gasztronómiai különlegességek legjava lesz jelen a fesztiválon.
Valamikor a fesztivál születésének idején robbant ki a hazai gasztroforradalom, melynek eredményeképpen ma már a városlakók is ismerik és keresik a magyar vidék hagyományos, kézműves gasztronómiai termékeit, kedvelik és áldoznak a minőségre. Erre az igényre reflektál a Toros Pálinkafesztivál, ami a gasztrokultúra fejlődésével párhuzamosan válhatott évről-évre egyre nagyobb – kiállítói és látogatói – létszámú eseménnyé.
A kulináris repertoár szélesedése, a növekvő látogatószám tette lehetővé azt is, hogy napjainkra a rendezvény kulturális műsorkínálata is felnőtt a város meghatározó fesztiváljaihoz.
Szállásajánló Szegeden >>>
szegedi_toros_palinkafesztival_2020.jpg(Forrás: http://www.torosfesztival.hu/xi-szegedi-toros-es-palinkafesztival/)

VETERÁN AUTÓ- ÉS MOTORALKATRÉSZ BÖRZE KECSKEMÉT 2020.
Időpont: 2020.03.28.
A kecskeméti Szent László körúti vásártéren – a Gokart pálya melletti területen Veterán Autó-, Motor- és Alkatrész Börzét tartunk. Várjuk az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklődőket, valamint a régi gépjárműveikhez alkatrészt keresőket. A helyszínen ugyanebben az időpontban kisállatvásárt is tartunk. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk! Belépődíj vásárlóknak gyalogosan ingyenes.
Szállásajánló Kecskeméten >>>
veteran_auto-_es_motoralkatresz_borze_kecskemet_2020.jpg(Forrás: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-kecskemeti-veteranborze.html)


ÉJSZAKAI FÜRDŐZÉS SZOMBATON GYOPÁROSFÜRDŐI ÉLMÉNYFÜRDŐBEN
Időpontok: 2020.03.07., 2020.03.14., 2020.03.21., 2020.03.28.
Ha valami, hát egy éjszakai fürdőzés egész biztosan romantikus élmény még ma, rohanó világunkban is. Gyopárosfürdőn az éjszakai fürdőzésre minden szombaton van lehetőség , és semmihez sem fogható élményeket garantál mindazoknak, akik kedvesükkel vagy éppen barátaikkal sötétedés után sem restek felkeresni a fürdőkomplexumot. 
Éjszakai élményfürdőzésre szombat este nyílik lehetőség, amikor is az Élményfürdő és a Szaunapark éjfélig tart nyitva. Ráadásul nap közben váltott jeggyel nem kell külön, esti jegyet venni, a megváltott szolgáltatást egészen szombat éjfélig élvezhetjük. 
A Gyógyfürdő szombatonként 20:00-ig tart nyitva. A Parkfürdő – amely rendszerint a májustól szeptemberig tartó időszakban üzemel – szombatonként 20:00-ig tart nyitva, azonban a Parkfürdő uszodájának szolgáltatásait a kora őszi időszak kivételével egészen 21:00-ig élvezhetjük.
Szállásajánló Gyopárosfürdőn és Orosházán
ejszakai_furdozes_szombaton_gyoparosfurdon.JPG(Forrás: https://gyoparosfurdo-oroshaza.hu/programok/ejszakai-furdozes)


AQUA-PALACE ÉLMÉNYFÜRDŐ HAJDÚSZOBOSZLÓ - NŐNAPI SZAUNA SZEÁNSZOK
Időpont: 2020.03.08.
A Hungarospa Hajdúszoboszlói fürdőkomplexumban is szeretné köszönteni a nőket e jeles napon és gondoskodik arról, hogy egy igazi pihentető napot tudjanak eltölteni az Aqua-Palace fedett élményfürdőben.
Programok: ajándék a hölgyeknek, kényeztető szauna szeánszok az Aqua-Palace élményfürdőben.
Szállásajánló Hajdúszoboszlón >>>
aqua-palace_elmenyfurdo_hajduszoboszlo_nonapi_szauna_szeanszok.jpg(Forrás: https://hajduszoboszlo.hu/rendezvenyek/nonapi-szauna-szeanszok)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr9115478210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása