Téli fürdőzés a szabadban?

2020. február 14. 15:58 - Szállásvadász

Mutatjuk a legjobb helyeket, ahol télen is kint mártózhatsz

A téli és tavaszi időszakban általában nem a fürdőruháé a főszerep, hanem inkább a kabáté. Ilyenkor sokan elutaznak egy távoli, egzotikus ország tengerpartjára, hogy ott mártózhassanak, hogy aztán így felfrissülve vessék bele magukat az új évbe. Pedig még csak repülőre sem kell ülnünk ahhoz, hogy szép környezetben, a szabad és alatt fürödjünk és közben csodáljuk azt a csodálatos téli panorámát, amit egy trópusi országban sosem kaphatnánk meg. Már belföldön is sok szálloda rendelkezik kültéri, télen is látogatható fűtött vagy termálvizes medencével. Íme a Szállásvadász.hu válogatása.termalfurdo_saliris_resort_egerszalok_14.jpg

 

Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár

Valamennyi gyógymedencét minden reggel közvetlenül a forrásból friss Spirit gyógyvízzel töltik fel, minden gyógymedence, így a beltéri- és kültéri medencék vize is vegyszermentes. Ezáltal biztosított a világon egyedülálló Spirit gyógyvíz optimális hatása. Elképesztően hangulatos télen a gőzölgő meleg fürdőből kémlelni a hóesést!

 

 

Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók

Az 1.900 m2 vízfelülettel rendelkező létesítményben összesen 17 egész évben működő külső és beltéri medence kap helyet. Gyógyvizes ülőmedencék, pezsgőfürdő, élménymedencék, gyerekmedencék és csúszda biztosítják a kellemes időtöltést minden korosztály számára. 

termalfurdo_saliris_resort_egerszalok_14.jpg

 

Thermal Hotel Visegrád

Visegrád egyik természeti kincse, az 1302 méter mélységből feltörő, 39,5 °C-os, ásványvíz minőségű forrás. A közismerten összehúzó és gyulladáscsökkentő hatású hévíz magas vas-, kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonát tartalma mellett a szervezet számára fontos nyomelemeket, valamint alacsony sótartalmú alkaidokat is tartalmaz. A hotel wellness központját ez az értékes gyógyhatású víz táplálja, mely a szállodától csupán néhány méter távolságra tör a felszínre.

thv01.jpg

 

Velence Resort & Spa

A Velencei tó közelsége különleges élményt biztosít a kültéri medence használóinak. Ugyan itt csak áprilistól lehet kint fürdőzni, de akkor a különleges, élményelemekkel megtűzdelt medence igazi ellazulást biztosít, 30-32 fokos vizével. Viszont a kültéri kis élménymedence kettős funkciójú: nyáron forgatott vizű élménymedence, télen gyógyvízzel töltik fel. Mélysége 120 cm, hőmérséklete 34-36 °C. Felejthetetlen élmény a téli havas Velencei tó látványa a meleg vizes medencéből!

velence-resort-spa-elmenyfurdo-kilatas-galaria.jpg

 

Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz

A wellness szolgáltatások legfőbb pillére a gyógyvizes medencével, jacuzzi-val, külső- és belső melegvizes medencékkel rendelkező vízivilág! Élvezze a víz simogatását a 6 különböző medence bármelyikében. Külső és belső medence, gyógyvizes medence, Relax és meditációs medence, jakuzzi, vállzuhany és egyéb élményfürdő elemek kényeztetnek.

lotus.jpg

Naturmed Carbona Hotel Hévíz

 A hotel vendégeinek legkedveltebb helye a szabadtéri élményfürdő a különféle élményelemekkel és a mediterrán stílusú napozókerttel, ahol tavasszal és nyáron a napsütés meleget adó fényét élvezhetik, télen pedig a gőzőlgő meleg vízben és párás levegőben élvezheti a természet elcsendesülését.

carbona-furdok-7.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2415474406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása