Ne ülj otthon karácsonykor! – ünnepi programok minden mennyiségben

2019. november 28. 08:53 - Szállásvadász

Téved, aki azt hiszi, hogy karácsonykor megáll az élet – bármerre is indulsz az országban, december 25-én és 26-án is érdekes, izgalmas és a vidám programok várnak rád. Egy apró csokornyit most mi is összeállítottunk neked, íme!nyito02.jpg

Kaláka karácsonyi koncert

Ha karácsony, akkor Kaláka! Idén sem telhetnek el úgy az ünnepek, hogy az 1969-ben alakult, Kossuth-díjas zenekar ne koncertezne – most épp a budapesti Marczibányi Téri Művelődési Központban. A december 25-i, hagyományos ünnepi koncerten a Kaláka-dalok mellett részletek hangzanak el a Szabad-e bejönni ide betlehemmel? összeállításból is, a Kaláka „ötödik tagja”, Major Gábor közreműködésével.

A koncert részleteit ITT találod.kalakauj2.jpg

Folklore show a Rajkó Zenekarral

Egész estét betöltő folklórműsorával óriási durranásnak ígérkezik a Rajkó Zenekar és Táncegyüttes előadása december 26-án. A világon egyedülálló művészeti együttes előadásain a műsor jellegétől függően ugyanúgy hallhatók a cigányzene, a népzene, az operett és a klasszikus zeneirodalom legsikeresebb művei. A táncegyüttes és a Rajkó Zenekar leggyakrabban közös előadásokon, turnékon szerepel, egész estét betöltő folklórműsorával – így lesz ez most karácsonykor is, a Duna Palotában.

Részletekért kattints IDE!rajko-zenakar-1.jpg

Parno Graszt karácsonyi koncert

Szinte biztos, hogy most is felrobbantja majd a színpadot a Parno Graszt december 26-án az Akvárium Klubban. Tudtad, hogy a közel 30 éve létező, tradicionális cigány zenét játszó zenekar 2002-ben robbant be a köztudatba, amikor első lemezük a Rávágok a zongorára az európai rádiók világzenei listájának 7. helyét foglalta el? Azóta számtalan díjat, elismerést begyűjtöttek, zenéjükkel bejárták szinte az egész világot – úgyhogy itt az ideje, hogy végre te is ott légy a felejthetetlennek ígérkező koncertjükön!

A zenekarról többet megtudhatsz ITT.parnograszt.jpg

Hóparti a fürdőben

Izgalmas dolgok várnak a hajdúszoboszlói Aqua-Palace-ban az ünnepi időszakban is, ahol kisimulhatnak tested és lelked ráncai. Fedett élményfürdőjében ezúttal zenés esti fürdőzésen lazíthatod el a tagjaid, de részese lehetsz egy felejthetetlen habpartinak és karácsonyi szauna szeánszoknak is. És hogy mire számíthatsz még ott? A jókedv, a kényelem és a megújulás mellett egy egész emeletnyi szaunavilágban való felfrissülésre finn és infraszaunákban, gőzkamrákban, merülő- és taposó medencében.

A programnak ITT nézhetsz utána. hajduszoboszlobestapartman_hu2_19okt.jpg

Pihenj a Piroskában!

Mit szólnál ahhoz, ha az év végi testi-lelki feltöltődésed a csodálatos Bükön ejtenéd meg? Ott van például a Hotel Piroska, a város szívében található, egyetlen négycsillagos hotel, ahol a vendégek a városiak mellett a szálloda számos saját programjába is bekapcsolódhatnak. A hangulatos épületkomplexumban 88 szoba, 210 férőhellyel, színvonalas étterem, saját, 3 medencével rendelkező élményfürdő, szaunavilág, gyógyászati részleg, sokszínű wellness- és programkínálat is garantálja az idelátogatók felhőtlen pihenését és szórakozását, mindezt másfél hektárnyi területen. Ráadásul, a szálloda saját hotelbusza egész nap ingyenesen biztosítja Büki Gyógy- és Élményfürdő kényelmes elérését is.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2915328590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása