10 izgalmas hely, ahol kacagva csúszhatsz a nyárba

2019. május 28. 10:59 - Szállásvadász

Lételemed a pörgés, és izgalmakra vágysz a vakációdon is? Akkor nem is választhatnál a pihenésedhez jobb helyet, mint egy aquapark. Szerencsére bármerre is indulsz Magyarországon, jobbnál jobb helyeken csúszhatsz, csobbanhatsz, pottyanhatsz a vidámságba. Már mutatjuk is.csuszda-nyito.jpg

Aquaréna, Mogyoród

Magyarország legnagyobb szórakoztatóparkja nem kevesebb mint 11 és fél hektáros területen várja a vízi élmények szerelmeseit. A Hungaroring melletti élményparkban 26, összesen másfél kilométernyi hosszúságban kanyarognak a csúszdák, ráadásul nemcsak a föld fölött, hanem bizony alatta is. Ha pedig kicsúszkáltad magad, vár a jakuzzi végtelen harmóniája. A parkban azonban a szárazföldön is vidám az időtöltés, hiszen röplabdázhatsz, focizhatsz vagy éppen tollasozhatsz is.

További információt ITT találsz.

aquarena-mogyorod.jpg

 

Aquaworld, Budapest

Élménymedencék sodrófolyosókkal, buzgárokkal, 4000 négyzetméternyi vizes felület, 11 csúszda – a fővárosi Aquaworldben tényleg egyetlen pillanatnyi időd sincs unatkozni. Ha izgalmasabb élményekre vágysz, arra ott vannak az élménymedencék kint és bent, az ugró- és a szörfmedencék vagy éppen a tengert idéző hullámmedence. De ha te inkább nyugodtabb vizekre eveznél, várnak a kinti és benti, feszített víztükrű úszómedencék is.

Tudj meg többet ITT!aquaworld38-42301815588.jpg

 

Aquacity, Zalaegerszeg

A Gébárti-tó partján van egy 7,5 hektárnyi hely Zalaegerszegen, ahol Közép-Európa legnagyobb víztömegével, 6000 négyzetméternyi vízfelülettel várják a vízi élmények szerelmeseit. Van itt minden, amire egy izgalmas vakációra áhítozó vágyik: medencék, csúszdák, valamint megannyi vízi és szárazföldi attrakció. Pontosan 10 óriáscsúszda várja, hogy lecsússz rajta, Magyarország legnagyobb hullámmedencéje hív, hogy elmerülj a habjaiban, no és többek között egy jakuzzi is ott pezseg, hogy ellazíthassa minden porcikád. Ha relax helyett inkább izgalomra vágysz, annak sincs akadálya: tedd próbára a bátorságod az ugrómedencében vagy a mászófalon!

Részletekért kattints IDE!termalfurdo_aquacity_zalaegerszeg_1.jpg

 

Aquaticum, Debrecen

Rengeteg vidám élmény vár rád az Aquaticumban is, ahol tényleg minden van, ami egy vidám vízi vakációhoz kell. Van itt úszó- és hullámmedence, medencék és csúszdák kicsiknek és a még kisebbeknek, és persze ezernyi kaland a nagyoknak. Felejthetetlen élmény lecsúszni például a kamikáze, a hidro, a családi vagy éppen az óriás csúszdákon, a sodrófolyosókról, a hullámmedencében található mászófalról, no és a barlangfürdőkről nem is beszélve. A fürdő egyébként bababarát hely.

További információkat ITT találsz.aquaticum-mediterran-elmenyfurdo1416.jpg

 

Annagora Aquapark, Balatonfüred

Ha a nyarat csakis a Balatonon tudod elképzelni, de még plusz izgalmakra is vágysz, akkor irány a balatonfüredi Annagora Aquapark! A különleges élményekről a külső és beltéri medencék, gyermekmedencék, 12 óriáscsúszda és 3 gyermekcsúszda gondoskodik még esős, szeles időben is, egész nyáron. Itt azonban nemcsak pöröghetsz, hanem meg is pihenhetsz: a szaunák és gőzkabinok, valamint az illatkamra és jégbarlang is abban segít, hogy kisimíthasd tested és lelked ráncait.

További részletekért kattints IDE!annagora.jpg

 

Cascade Barlang- és Élményfürdő, Demjén

A Heves megyei Demjénben is találsz egy olyan aquaparkot, ahol gumikarikás rafting és kamikaze csúszdán, valamint osztott pályás csúszdán át visz az út a vízig, és ahol akár 4,5 méter magasságából is belevetheted magad a hullámokba. Az élményfürdőben kültéri termálmedencék egész sora, izgalmas csúszdák és ugrómedence is vár. És ha ez mind nem volna elég, elárulunk még valamit: van egy hegybe süllyesztett, 24 méter átmérőjű és 25 méter mélységű csúszdatorony is, nem kevesebb mint 550 méternyi csúszófelülettel. A Cascade Barlang- és Élményfürdő egyébként a 760 méter hosszú barlangrendszerével és 1500 négyzetméter vízfelületével Közép-Európa legnagyobb barlangfürdőjének számít.

A parkról tudj meg többet ITT!cascade-furdo.jpg

 

Hungarospa Strand- és Gyógyfürdő, Hajdúszoboszló

Négypályás versenycsúszda, kamikáze, hidrocsúszda, óriás csavarcsúszda, fekete lyuk, őrült folyó,  big hole, Niagara,  twister – 12 méter magas indítótoronyból induló csúszdáinak hála, a hajdúszoboszlói strandfürdő területén található aquaparkban sem lehet unatkozni. Magyarország első csúszdaparadicsomában – ami egyébként Európa legnagyobb fürdőkomplexuma is – tényleg csupa izgalom minden: a szabadesős alagút, a vízhurok, a szuperhullám, a cunami, az űrcsónak és a vízcső csak egy része a kellemesen hátborzongató helyszíneknek. No és persze a sziklamászófalról sem szabad elfelejtkezni, ami ugyancsak a merészebb látogatók számára készült.


További tudnivalókért kattints IDE!hungarospa.jpg

 

Orfű Aquapark

A különleges környezetben elhelyezkedő élményfürdő a nyári szezonban várja a vízi szórakozás szerelmeseit, tehát, már csak néhány nap, és tiéd lehet a pálya! A Pécsi-tó mellett, több mint 63 ezer négyzetméteres területen elterülő strandfürdőben egy élménymedence, egy 24 fokos verseny-úszómedence, egy pezsgőmedence és egy gyermekmedence vár. Meg rengeteg izgalom az élménymedencés vízi sodrásnak, a vízgombának és a vízköpőknek, valamint a kalandos vízi csúszdáknak hála.

Részletekért kattints IDE!orfu-aqaupark.jpg

 

Gyulai Várfürdő

Gyulai Várfürdő nemcsak a csodálatos környezete és a gyógyvíz miatt lehet csábító, hanem az egész évben nyitva tartó, igencsak izgalmas aquaparkja miatt is: sodrófolyosók, vízesések, buzgárok, ugrómedencék, valamint igencsak menő csúszdák várnak. A park két óriási csúszdája több 10 méter magasságból indul, és ha a lecsúszás élménye nem volna elég, még vizuális- és hangeffektekkel is kísérik az utad. Ja, és még valami: ha nem tudnád, Magyarországon csak itt találsz felfelé tartó fánkos csúszdát!

További információkat ITT találsz.gyula-varfurdo.jpg

 

Aqua Land, Ráckeve

Tetőtől talpig felfrissülhetsz a csodálatos környezetben lévő ráckevei fürdőben is, ahol többféle medence – köztük úszó-, sport-, termálvizes és családi élménymedence, gyermekmedence, gyógyvizes ülőmedence – vízi bár, csúszdapark, Ízek utcája, játszótér, strandröplabda-pálya és megannyi más sportolási lehetőség ígér izgalmas kalandokat. Ha pedig már úgyis elkapott a vízparti hangulat, semmiképp se hagyd ki a black hole-t, a hullámcsúszdát, a kamikaze vagy éppen az ufócsúszdát!

Tudj meg többet ITT!aqualand-rackeve.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr1314865628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása