Csípd el a legjobb ajánlatokat! Ezreket spórolhatsz ezzel a trükkel

2019. március 29. 15:11 - Szállásvadász

Már gőzerővel a nyári vakációd tervezed, és épp azt számolgatod, hogyan tudnál spórolni egy kicsit? Akkor most figyelj!balaton3.jpg

Ha te is azok közé tartozol, akik szép helyeken szeretik jól érezni magukat, akkor bizonyára téged is érdekel, hogyan tudnád megcsípni a legjobb ajánlatokat. Ha számodra azonban fontos a spórolás is, akkor ezt a „trükköt”, amit előfoglalásnak neveznek, neked találták ki. Hogy miért? Máris eláruljuk.

Foglalj előre!

Nem vagy még lemaradva semmiről, sőt! Egyrészt azért, mert ilyenkor még bőven vannak kedvezmények, tehát nagyon jól jársz, ha előre foglalsz. Másrészt, azt sem árt tudnod, hogy minél nagyobb az érdeklődés egy szálloda iránt, vagyis minél kevesebb egy hotel foglalható szobája, annál mélyebbre kell nyúlnod a pénztárcádban. Most már ugye akkor világos, hogy ha korán foglalsz, akkor jobb árat is kapsz? Ráadásul most még akár a legjobb szállodák legjobb szobáiért is!

Nézz körül az aktuális előfoglalási akciók között!

Íme, egy kis kedvcsináló.

  •  Kihagynál egy hamisítatlan, vidám vakációt a gárdonyi Vital Hotel Nautisban? A hotel kicsik és nagyok álma, ahol lehet játszani, kacagni, a kényelmes szobákban jókat pihenni, a szálloda wellness centrumában pedig testet és lelket frissíteni.

Az előfoglalási kedvezmény 10 százalék, ha 2019. június 2-ig 50 százalék előleget elutalsz.

További információkért kattints IDE!vital-hotel-nautis-153533-1222x800.jpg

 

  • Félpanziós ellátás svédasztalos reggelivel és vacsorával, isteni wellness részleg gyógymedencékkel, jakuzzival, finn szaunával stranddal és gyerekmedencével, napozóágyas napozóterasszal – többek között ez vár rád a hajdúszoboszlói Rudolf Hotelben.
    Ne hagyd ki, pláne, úgy, ha ezt is tudod: van előfoglalási kedvezmény, amely árai csak akkor érvényesek, ha előre lefoglalod és befizeted a szállásdíj 30 százalékát legkésőbb 2019. március 31-ig.

A részleteket ITT találod.hotel-rudolf-3540-csomagegyedi-1222x800.jpg

 

  • A Hotel Nostra előfoglalási akcióját is érdemes megfontolnod, pláne, ha tudod, milyen klassz hely hívogat! A Siófok tradicionális üdülőövezetében lévő hotel a központtól 1200 méterre, a Balatontól pedig mindössze 100 méterre áll. Minden szobája balkonos, kertje pedig maga a nyugalom szigete.

A további részletekért kattints IDE!hotel-scala-siofok-222031-1222x800.jpg

 

  • Ha Egerben töltenéd a szabadságod, akkor kitűnő szállásötlet a történelmi belváros központjában, a nevezetességektől csupán néhány percre található Hotel Aqua. A szállodától kényelmes, rövid sétával elérhető a vár, a Dobó tér, a bazilika, a varázslatos múzeumok és kiállítások, de szinte egy lépésre vannak onnan a különféle üzletek, cukrászdák és szórakozóhelyek is.

Az előfoglalási kedvezmény 15 százalék, ráadásul további kedvezményeket is kaphatsz, ha a Szállásvadászon foglalsz.

Még több információért kattints IDE!hotel-aqua-eger-149-csomagegyedi-1222x800.jpg

 

  • Ha csodálatos környezetben, hegyek között szeretnél elbújni a világ elől, akkor irány a Zemplén! A sziklaszirten magasodó Kőkapu Vadászkastély romantikus utazásokhoz, „magányos” és családi kirándulásokhoz is kitűnő választás.

A kedvezményekről ITT tájékozódhatsz.kokapu-vadaszkastely-hotel-218075-1222x800.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2814726087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása