3, 2, 1, síszezon in-dul! Helyek, ahol már lecsúszhatsz

2018. december 20. 15:31 - Szállásvadász

Ha tél, akkor hó, ha hó, akkor pedig sí – jó hír a téli sportok szerelmeseinek: több hazai síparadicsomban is megkezdődött a szezon! Lécekkel hát fel, légy az első csúszók között! Mutatjuk, melyik hegyoldalon száguldhatsz már!ski-932188_1920.jpg

 Irány a Mátra!

Idén december 20-án indul a szezon Magyarország egyik legkedveltebb téli paradicsomában, a Mátraszentistván Síparkban. A Mátra szívében található centrumban a téli sportok szerelmesei 4 kilométeres pályarendszeren tíz változatos sípálya közül választhatnak. A kezdők vagy a lassabb síelést kedvelők kényelmesen csúszhatnak a szelídebb lankás pályákon, de a haladó, lendületesebb sportolókra is megannyi izgalmas kanyar vár.

A részletekért kattints ide!

Ha több napra jönnél, gondoskodj egy jó szállásról is – itt találsz!

sipark.jpg

 

Indul a szezon Visegrádon is

Már a visegrádi Nagyvillám Sípályán is felcsatolhatod a lécedet, ráadásul reggel 9-től este 21 óráig áldozhatsz a havas élvezetek oltárán. A park nemcsak a Fellegvárra és a Dunára nyíló kilátása miatt igazán különleges, hanem azért is, mert a füves talajnak hála már kis hóban is jól sízhető. A kitartó és dolgos hóágyúknak köszönhetően azonban bőven van sportolásra alkalmas hó, amin a csúszkálást ugyanúgy kipróbálhatják a tanulók, mint a dinamikus sízők.

További részleteket itt találsz.

Szállást is keresel? Akkor jó helyen jársz, kattints ide!

visegradsi.jpg

 

16 útvonal Eplényben

Tudtad-e, hogy az eplényi Síarénában található Magyarország leghosszabb, megállás nélkül síelhető útvonala? Ráadásul e táv 1927 méter hosszú és teljesen kezdőbarát, kék jelzésű szakaszokból tevődik össze. Nem kérdés tehát, hogy a kezdőktől, a már gyakorlottabb síelőkön át az igazi sínagymesterekig mindenki megtalálja-e itt a magának való terepet. A sípark pályarendszere egyébként 7984 méter hosszú és rendkívül izgalmas, hiszen 16 különböző útvonalon csúszhatsz le rajta.

További információkért kattints ide!

Keress egy jó szállást a közelben – mutatjuk a lehetőségeket!

siarana-epleny.jpeg

Határon túli sípályák

Szlovákiában az előző hétvégén már lehetett síelni Chopok, Donovaly, Rohács, Csorba-tó és Brezovica pályáin, de beindult a szezon többek Jasenská dolina, Kohútka, Strednica (Ždiar) és Tátralomnic síterepein is. Szerbia legnépszerűbb síterepén is várják már a téli sportok szerelmeseit: Kapaonik pályáin folyamatosan dolgoznak, hogy minél tovább növeljék a síelhető területeket. Karintia legnagyobb síterepén Nassfelden is felcsatolták a síléceket a téli sportok szerelmesei, és az Ukrajna legjobb síterepének tartott Bukovelen is lehet már csúszni.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr1614503450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása