Az idei kampányunk fő támogatója a The Body Shop

2018. október 28. 15:03 - Szállásvadász

Gazdagítsunk és ne kihasználjunk! – e jelmondatot tűzte zászlajára a The Body Shop, amely a Szállásvadász.hu és a Csodalámpa Alapítvány idei közös jótékonysági kampányának fő támogatója. És nem mellesleg neked is tartogat egy meglepetést, ha szeptember 17. és november 18. között a Szállásvadászon foglalsz!

the-body-shop.jpg

Mint azt már tudod is, a Szállásvadász.hu idén a Csodalámpa Alapítványt  támogatja, amely munkáját foglalásonként 333 forinttal segítheted. A jótékonysági kampányban a segítségedért persze nem marad el a hála: a foglalásodért egy 20 százalékos kupont kapsz a The Body Shop-tól!

The Body Shop

Természetes alapanyagok, ősi receptek és modern technika – ez a The Body Shop egyszerű, mégis utánozhatatlan szépségreceptje már 1976 óta. Merthogy a cég története ekkor, Anita Roddick forradalmi elképzelésével kezdődött, aki hitt abban, hogy az üzlet lehet a jóért való harc eszköze. Mi sem mutatja ezt jobban, mint a The Body Shop eszméje, ami erősebb, mint valaha: „Gazdagítsunk és ne kihasználjunk!” – az élet minden területén.

re-wilding-karacsony-thebodyshop.jpg 

De hogy mit is jelent ez?

  • A The Body Shop a természetes alapanyagait és a kézzel készített kiegészítőit a világ legkülönbözőbb pontjairól, helyi közösségi kistermelőktől szerzi be, hogy 100 százalék vegetáriánus és nagyrészt vegán, örökké állatkísérlet-mentes termékek kerüljenek a vásárlók szépségpolcára.
  • A The Body Shop szakértőként gondoskodik különböző bőrtípusokról, hogy mindenki boldognak érezhesse magát a bőrében.
  • Termékeiket – amelyeket a természet sokszínűsége és a világ különböző szépségápolási rituáléi ihlették – sosem tesztelik állatokon.
  • A cég aktívan törekszik a biológiai sokféleség gazdagítására mindenhol, ahonnan az alapanyagaik származnak.the-body-shop.png
  • Folyamatosan kampányol a veszélyeztetett területek megőrzése és gazdagítása érdekében, és hogy megóvja bolygónk felbecsülhetetlen természeti értékeit.
  • Ünneplik az emberi sokszínűséget az egész világon és elutasítják a szépséggel kapcsolatos sztereotípiákat.
  • A The Body Shop gondoskodik a munkásai igazságos, méltóságos és tisztességes bánásmódjáról.
  • Méltányos árat fizetnek a közösségi kereskedelmi partnereiknek, amely meghatározza minden tevékenységünket.
  • Elkötelezett a beszállítóival való méltányos együttműködés mellett azért, hogy felvirágozhassanak a helyi közösségek.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr3614328607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása