Micsoda szilveszter!

2017. december 21. 12:23 - Szállásvadász

Biztosan tudod, hogy az idei évfordulót valamelyik belföldi szállodában töltöd? Akkor ez a bejegyzés bizony neked szól, olvass csak tovább! Esetleg az egyik mostani újévi fogadalmad az lesz, hogy jövőre hotelben búcsúztatod az óévet? Akkor is olvass tovább! Vagy talán még most sem döntöttél arról, hol köszöntsd 2018-at? Akkor meg aztán tényleg olvass tovább! De ne húzd az időt, foglalj most, a helyek ugyanis gyorsan fogynak!

20171221-01.jpg

Szóval, ha te örömmel lemondanál a nagy főzésekről, a vendégvárással járó izgalmakról vagy szívesen döntenél szabadon arról, hogy mikor elég az éjszakázásból, akkor neked egy olyan szilveszteri buliban a helyed,

  • ahol ugyan vannak nagy főzések, csak nem te vagy a kukta,
  • ahol van vendégvárással járó izgalom, csak éppen nem neked kell izgulnod azon, hogy minden jól sikerül-e,
  • és ahol akkor mész aludni, amikor szeretnél!

Egy szálloda a te bulihelyed

És természetesen, ahol olyan fergeteges óévbúcsúztatóban lehet részed, mint még soha… Szóval, nincs más út, csak egy belföldi szállodába vezető, igaz? Ahol, ha szeretnéd, egy kellemes vízű medencében lebeghetsz át vagy egy csillogó hangú sztár koncertjén énekelheted át magad az újévbe, de rophatod hajnalig a táncparketten, sőt, megfoghatod a szerencsét hozó malac farkát is, ha tombolázol. Ugye, hogy ezek egyetlen hamisítatlan óévbúcsúztató partiról sem hiányozhatnak? Sőt, ezt még lehet fokozni is, hiszen a hazai szállodák bizony a szilveszteri partikban is verhetetlenek! Ráadásul a legtöbb hotelben nem is december 31-én, hanem egy – sőt, van, ahol két nappal előtte – elkezdődik az év végi buli. Nem egy hely kínál 2017-2018. fordulója alkalmából meghosszabbított wellness-használatot, korlátlan eszem-iszomot az óévbúcsúztató idejére, valamint ezerszínű, zenés és más szórakoztató, programot, szóljon az családoknak vagy baráti társaságoknak.

20171221-03.jpg

Csak nyugodtan!

Ja, és képzeld, az évfordulós ünnep idején még az időpontok is rugalmasabbak! Azért például, hogy az év végi szünidőd odautazásának napja se legyen stresszes, valamennyi hotel gondoskodik arról is, hogy korán elfoglalhasd a szobád. Január 1-jén pedig sok helyen délig reggelizhetsz, sőt, kijelentkezned is elég akár délután négykor.

Íme, néhány extra a hazai szállodákból!

Swing minden mennyiségben

Visszarepülnél a 20-as, 30-as évek Amerikájának swing és dixieland korszakába? December 29-én Balatonfüreden, a négycsillagos Anna Grand Hotel Wine & Vitalban megteheted. Irány a Louis Armstrong Show!

Trükkös óévbúcsúztató

A Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotelben izgalmas bűvészshow vár a szilveszterezőkre. Az ámulatba ejtő trükkökről Nagy Molnár Dávid bűvész-illuzionista gondoskodik, két felvonásban.

Ünneplés sok dumával

Jókedvűen zárul majd az óév Parádsasváron is. A Kastélyhotel Sasvárban december 31-én 16 órakor a dumaszínházas Janklovics Péter gondoskodik arról, hogy alaposan megtornáztassa a rekeszizmokat.

20171221-05_1.jpg

Játékos újév

A szilveszteri kalandok nem érnek véget december 31-én éjfélkor Alsópáhokon, a Kolping Hotel Spa & Family Resortban ugyanis tényleg mindent megtesznek azért, hogy 2018 családi programokban bővelkedő, vidám év legyen. A szilveszteri bált január 1-jén egy kijózanító séta követi, és aznap indul a Wolf zenekar újévi kölyökpartija is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr8113516021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása