5 tipp, hogy 2018-ban is a tiéd legyen a legjobb vakáció!

2017. december 07. 09:02 - Szállásvadász

Az ünnepvárás, az adventi készülődés közben, az éj leple alatt lopva csomagolt ajándékok között gyakran megfogadjuk: jövőre több időt töltünk azokkal, akiket szeretünk. Mintha 2018 is ezt szeretné – a következő esztendőnk ugyanis kilenc hosszú hétvégét tartogat nekünk ezekre a meghitt, vidám, pihenős együttlétekre.

lantern-2988537_1920.jpg

Vedd kézbe a szervezést, légy te az, aki megtervezi a családi, baráti nyaralásokat!

 5 tippel mi is segítünk a tervezésben, íme!

  1. Ha nem vagy a nyári hónapokban szabadságolós típus, akkor jó, ha tudod: 2018-ban a március 15-i hétvégét csupán két hét választja el a húsvéttól. Ez az időszak éppen alkalmas lehet egy igazán különleges pihenésre.
  2. Kétségtelen, hogy jövőre is a legnépszerűbb nyári üdülőhelyek között dobogósok lesznek a balatoniak. Sosem lehet megunni! Pláne úgy, ha 2018-ban egy kicsit más programokat szervezel: ha idén apartmant béreltél, jövőre szállj meg hotelben, vagy, ha 2017-ben a déli parton nyaraltál, jövőre gondolkodj az északiban!
  3. Nevezd el 2018-at mondjuk a belföldi hegyek évének! Csapd fel a térképet, jelöld be azokat a magyarországi helyeket, amelyek legmagasabb pontjait meg szeretnéd hódítani, gondold ki, az év mely időszakai lennének erre a legalkalmasabbak, és már indulhat is az utazásszervezés!

    travel-1749508_1920.jpg

  4. Találd meg Magyarország legjobb lángosozóit! Kérdezd meg a barátaid, hol ették a legfenségesebb sajtos- tejfölös eledelt, aztán indulj! Mindig máshová…
  5. Ha el akarsz egy kicsit bújni a világ elől, ha csak csukott szemmel szeretnéd érezni a jakuzziból feltörő buborékok simogatását, akkor neked a wellness szállodák kínálatát érdemes átböngészned. Meglátod, úgy érzed majd, hogy tiéd a világ: annyi dolgod lesz csupán, hogy élvezd a pezsgőfürdőzést, a masszírozást és a szaunát, kiválaszd a legszuperebb kozmetikai kezelést és azon törd a fejed, hogy milyen sportprogramokon vegyél részt.

Na, melyiket választod? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr3513406645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása