7 pünkösdi program, amit vétek lenne kihagyni!

2019. június 04. 09:44 - Szállásvadász

Pünkösdre csak megérkezett a nyár – ugye, hogy vétek lenne a négy fal között tölteni a húsvét utáni hetedik vasárnapot és hétfőt? Ha már egyszer hosszú lesz ez a hétvége, nézz körül: országszerte milliónyi színes ünnepi program vár!

punkosd-nyito.jpg

 

Ha bármelyik program felkelti az érdeklődésed, és gyorsan szállást is foglalnál, akkor elég csak ide kattintanod >> PÜNKÖSDI SZÁLLÁSOK

 

Eljegyzés a Badacsonyban

Hallottál már a rózsakői legendáról? Ha szerelmes vagy és a pároddal rajta ücsörögsz a Balatonnak háttal, egy éven belül férj és feleség lesztek. E történet ihlette meg a pünkösdvasárnapi eljegyzéseket is, amely során ünnepélyes keretek között a lányból menyasszony, a fiúból pedig vőlegény „születik”.

További információt ITT találsz.punkosdi-eljegyzes-badacsony.jpg

 

Virágerdő Fehérváron

Pünkösd tiszteletére virágba borul Székesfehérvár belvárosa. A színes szirmok idén június 7-től díszítik a középületek kapuit és a műemlékeket. A varázslatos kompozíciókban egy zenés körsétán gyönyörködhetsz, amelyekre egyébként szavazhatsz is. A virágokon kívül természetesen lesz más is: tucatnyi izgalmas, színes, kulturális és szórakoztató program.

Tudj meg többet ITT!viragalom_2019_1000.jpg

 

Ünnepi sokadalom Zalakaroson

Ezernyi élmény vár rád a pünkösdi hétvégén Zalakaroson is: a Gyógyfürdő tér valósággal felpezsdül az ünnepre. Lesz ott minden, ami egy ilyen eseményről nem hiányozhat: kirakodó és kézműves vásár, borházak és megannyi színes, szórakoztató program. A sok-sok zene és tánc mellett a június 8-9-i rendezvényen természetesen megválasztják a pünkösdi királyfit és királylányt is.

Részletekért kattints IDE!zalakaros-punkosd.jpg

 

Pálinka piknik Tihanyban

Június 8-án kezdődik a Pünkösdi Pálinka Piknik Tihanyban, ahol megtelik a Mádl Ferenc tér és a Pisky sétány élettel. Lesz ott muzsika, mise, tánc, utcabál, pünkösdi király választás, no és kirakodóvásár sok-sok csecsebecsével, de az ünnepről a pálinka sem hiányozhat. Szóval, ne hagyd ki, ha egy hamisítatlan ünnepi alkalomra vágysz!

További információkat ITT találsz.tihany-punkosd.png

 

Siófoki ünnep

Idén sem maradhat el a pünkösdi ünneplés a Balaton-part legnagyobb városában, Siófokon. A vigadalom helyszíne a sokak által igencsak kedvelt Hajókikötő lesz, ahol sok-sok izgalom várja a kicsiket és nagyokat. A koncertek, a kiállítások, a kirakodóvásárok és a zene mellett gasztroárusok tucatjai kínálják majd finomabbnál finomabb ételeiket. Ebtartók, figyelem: a rendezvény kutyabarát!

További részletekért kattints IDE!siofok-punkosd.jpg

 

Eszem-iszom Gencsapátiban

Négy napig tart a vigasság a Gencsapáti Pünkösdi Fesztiválon. Nyugat-Magyarország egyik legnépszerűbb zenei és gasztronómiai fesztiválja évről évre népszerűbb, a várost szórakoztató szabadidős rendezvényből bizony tízezreket vonzó zenei fesztivállá és gasztronómiai találkozóvá nőtte ki magát. Egyél-igyál, énekelj, rázd a fejed a koncerteken és érezd jól magad!

A parkról tudj meg többet ITT!

 

Főszerepben a zsámbéki bodza

Tudtad, hogy Zsámbék neve a latin Sambucus szóból származik, ami annyit jelent, hogy bodza? A Pest megyei település immár harmadik alkalommal tesz ki magáért a Sambucus Bodzafesztiválon: a bodzás finomságok mellett táncházak és gyerekprogramok tucatjai várják a kicsiket és nagyokat a középkori romtemplomban és környékén. Itt lépnek fel a világ- és népzene jeles képviselői, és a vendégvárók olyan hihetetlen gasztronómiai különlegességekkel készülnek, hogy már csak ezért is megéri ezt a programot választani a hétvégére.

További tudnivalókért kattints IDE!sambucus-punkosd.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2814877574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása