Induljon a nyár már májusban! Ilyen programok várnak rád országszerte

2019. május 09. 15:51 - Szállásvadász

Alig várod, hogy beinduljon a nyári pörgés? Lassacskán elkezdhetsz hangolódni, hiszen már a tavasz utolsó hónapjában is ezernyi program vár rád, csak győzd kitalálni, melyiket válaszd! Na, jó, egy kicsit azért mi is segítünk a választásban.majalis.jpg

Kürtőskalácsos hétvége Budapesten

Kürtőskalács-rajongóknak kötelező a május 10-12-i Kürtőskalács Vigalom az Állatkert új játszóparkjában, a mesés Holnemvolt Várban! Három napon át fantasztikus környezetben kóstolhatod meg a hagyományos, a glutén- és tejmentes, fitnesz kürtőskalács verziókat, valamint más, különféle desszert különlegességeket. Ne gondold azonban, hogy a fesztiválon csak a finom falatoké lesz a főszerep! A fenséges sütemények mellett megannyi színes, szórakoztató, készségfejlesztő program is vár.

A részleteket ITT találod.kurtoskalacs2019-majus.jpg

 

Ezernyi színes szirom Gyulán

Igazi lélekmelegítő rendezvénynek ígérkezik a május 10-én kezdődő háromnapos Gyulai Virágok Fesztiválja. A Béke sugárutat és a Göndöcs kertterületét szó szerint elárasztják a káprázatos színek, hiszen idén is sokszínű növény- és programkínálattal kedveskednek a látogatóknak. Lesz ott minden, amire csak vágysz: virágvásár, ízek és illatok, ehető virágok, kézműves-foglalkozások, koncertek és temérdek gyulai élmény.

Tudj meg többet ITT!

 

Juhászos napok Túrkevén

Ha egy igazán izgalmas és mozgalmas rendezvényre vágysz, akkor a túrkevei Kevi Juhászfesztivált neked találták ki. Ez az a hely ugyanis, ahol minden juhászathoz köthető hagyományt megismerhetsz. Tényleg lesz itt minden: bográcsban főtt birkapörkölt és más juhságok, főzőverseny, népművészeti- és kézműves vásár, népi játszótér, birkanyíró bemutató és megannyi vidám, színpadi program.

Részletekért kattints IDE!juhaszfesztival.jpg

Lengyel filmek a mozikban

Május 9-15. között tartják idén a 25. Lengyel Filmtavaszt Budapesten, Szegeden és Debrecenben. A Lengyel Intézet állandó projektje a legfrissebb lengyel filmtermés legjavát mutatja a magyar közönségnek. A filmbemutatókhoz mindig valamilyen érdekes attrakció is társul, híres alkotók lengyel animációs-, illetve rövidfilmjei, dokumentumfilmek vagy épp filmvászonról felcsendülő jazzmuzsika. A lengyel filmeket eredeti nyelven, magyar felirattal láthatod.

További információkat ITT találsz.

 lengyelfilm.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr3914815992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása