Hurrá, háromnapos ünnep a láthatáron! Programok a március 15-i hétvégére

2019. március 08. 15:10 - Szállásvadász

Közeleg a tavasz, és egyben az év első hosszú hétvégéje. Ha megtudod, milyen szuper programok várnak rád országszerte, eszedbe se jut majd a négy fal között tölteni ezeket a napokat.marcius-15.png

Édes hétvége Tatán

Ha szereted a nyalánkságokat, akkor biztos, hogy a 2. Tatai Csokoládé és Édesség Fesztiválon levesznek a lábadról. A március 16-án kezdődő, kétnapos finomságünnepen ugyanis lesz minden, mi szem-szájnak ingere. A Güntner Aréna Városi Sportcsarnok ugyanis tele lesz édes nassolivalókkal és megannyi fogadra való édes és koncertcsemegével.

A részletekért kattints IDEHa szállást keresel Tatán, kattints IDE!

csokoladefesz.jpg

 

Huszáros hétvége a Skanzenben

Ha eddig nem tudtad, a Skanzenben most át is élheted, milyen lehetett a huszárélet. A március 15-16-17-i szezonnyitó rendezvényen bepillantást nyerhetsz a huszárok életébe, és miután beléptettek a hadseregbe, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum huszárképzőjében ki is képeznek katonának. Mi több, ólomkatonákkal újrajátszhatod az 1848-49-es forradalom csatáit, sőt, belekóstolhatsz a huszárok kedvenc ételeibe is.

További információkat ITT találsz! Ha megszállnál a városban, ITT találsz szállásokat.skanzen_huszaroshetvege.jpg

 

Finom falatok és kortyok Szegeden

Most már tizedik alkalommal indul a fesztiválszezon a Szegedi Toros Pálinkafesztivállal a csongrádi megyeszékhely szívében. Március 14-17-én ismét felsorakoznak a hazai húsipari kistermelők és pálinkafőzdék, és tele lesz a Széchenyi tér a kézműves gasztronómiai különlegességek legjavával. Kóstold meg mind, élvezd a fenséges falatok és a különleges kortyok ízét, majd pedig keresd meg a kedvenc programjaid, amiből lesz bőven kicsiknek és nagyoknak is!

A részleteket ITT találod. Szegedi szállásainkat ITT nézheted meg.szeged-torosfeszt.jpg

 

Toros napok Hajdúszoboszlón

A hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok sorát idén is a Szoboszlói Toros napok nyitja meg. A március 15-én kezdődő háromnapos rendezvényen, amellett, hogy felidézheted a régmúlt disznóvágások hangulatát, megannyi népi és táj jellegű ételt is kóstolhatsz, amit testet-lelket melengető magyar pálinkákkal és borokkal öblíthetsz le. A finom falatok mellett lesznek jó kis toros tippek, kolbászfaló verseny, tréfás vigadalom és még mennyi minden!

Még több programért kattints IDE! Szuper hajdúszoboszlói szállásokat ITT találsz.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr514659899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása