4 különleges program, hogy decemberben se unatkozz!

2018. december 05. 15:08 - Szállásvadász

Noha most minden az ünnepi készülődésről és a karácsonyváró, adventi vásárokról szól, bármerre is indulsz az országban, ezernyi színes program vár mindenhol. Íme, egy kis decemberi kedvcsináló!church-648430_1920.jpg

Mézédes hétvége Gyulán

Édes napok várnak rád 2018. december 7 és 9. között a Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztiválon. Ha szereted a telet, a leghidegebb évszakunkat idéző fenséges ízeket, akkor nem kérdés, hogy ott-e a helyed a mézeskalácsos standok között. Az ünnepen biztosan olyan mézbe is belenyalhatsz majd, amilyenről idáig nem is hallottál, emellett különleges, mézzel készített ételeket, valamint cukrászati különlegességeket is kóstolhatsz. A fesztivált ezernyi hangulatos műsor és színes program kíséri.

A részletekért kattints IDE!

489-gyula-mez-mezeskalacs-nemzetkozi-fesztival.jpg

 

Virágzó Kecel

Kecel szó szerint kivirágzik a hétvégén: az ország minden tájáról érkeznek virágkötők, virágtermelők azért, hogy káprázatos virágkölteményeikkel bemutatkozhassanak a FLORA Virágfesztiválon. A december 7-9-i ünnepen lesz minden, ami csak a növényekről szólhat: kötészeti bemutatók, virág-, dísznövény- és ajándékvásár, valamint megannyi színes program. A fesztivállal egyidőben és egy helyen is lesz a Keceli Országos Fazekas Kiállítás, ahol a hazai fazekas- és népi mesterek munkáit is láthatod.

További részleteket ITT találsz.

43715601_972592659611311_5199224479229673472_n.jpg

Méz és báb Óbudán

Az ország legmesebelibb téli rendezvénye nyitja meg kapuit 2018. december 6-án Óbudán. A december 9-ig tartó Mézes-Bábos Családi Mesefesztivál és Jótékonysági Mézeskalács meseváros építés és kézműves vásár a Buda Gastro szórakoztató központban, a Csodák Palotája előtti sétatéren és a Tündérkert Galériában várja a kicsiket és nagyokat nem akármilyen programmal: ott lesz az igazi magyar Mikulás, az ország legjobb gyermek zenei és színházi előadásai, mesés kiállítások, hétpróbás meseösvénnyel és sok-sok meglepetés.

A rendezvényről tudj meg többet ITT!

mesefeszt.png

 

Fergeteges retró buli világsztárral

Az év egyik legnagyobb retró bulijának ígérkezik a december 15-i I. Győri Retro Fesztivál, amely hangjai jó pár évtizeddel ezelőttre repítenek majd vissza. A Győri Egyetemi Csarnokban nemcsak a 90-es és a 2000-es évek legjobb magyar és külföldi zenéire táncolhatsz, hanem világhírű előadóval is találkozhatsz, a nap nagy durranása ugyanis Alice Deejay lesz. A világsztárok mellett természetesen szép számmal zenélnek ott a hazai kedvencek is, köztük Dj Náksi, Betty Love, a Groovehouse, Dj Szatmári & Jucus, valamint az Ufo Zenekar.

A buli programját ITT találod.

gyor-retrofeszt.jpg

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr1014437054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása