Bor és tündéri programok – fesztiválajánló

2018. május 22. 12:58 - Szállásvadász

Bor, csoki, kenyér – nemcsak ezeket ünneplik a közeljövőben országszerte, hanem a kis tündéreket és manókat is. És a fesztiválszezon még csak most indul igazán… Íme, egy kis kóstoló!calendar-2_1.jpg

Édes napok a győri csokoládé- és édességünnepen

Hol? Győr, Dunakapu tér

Mikor? 2018. május 25-27.

Immár hatodik alkalommal várják az édes ízek szerelmeseit a nagy sikerű győri Édes Napok csokoládé- és édességünnepre. A fesztivál gasztroszínpadán neves cukrászok és csokoládémesterek fortélyait is megismerheted, de lesz sok-sok zene, vidámság, finom italok, no és természetesen csoki minden mennyiségben.

en2016_white_450x170px_1.png 

További információ:

http://edesnapok.hu/

 

A gyerekeké lesz Fehérvár belvárosa

Hol? Székesfehérvár, belváros

Mikor? 2018. május 26-27.

Május utolsó hétvégéjén ismét a legkisebbeké lesz a belváros Székesfehérváron, hiszen hatodik születésnapját ünnepli a Hetedhét Játékmúzeum és vele a Hetedhét Játékfesztivál. A megszámlálhatatlan játék és a kézműves foglalkozások mellett most is lesz hétpróba, remek műsorok és sok-sok koncert. Noha az ünnepen a gyerekeké lesz a főszerep, biztos, hogy a felnőttek sem unatkoznak majd a Városház téren és a Fő utcán.

 hetedhet.jpg

További információ:

www.deakgyujtemeny.hu

 

Meg se állj a budafoki pincékig!

Hol? Budapest, XXII. kerület, Budafok

Mikor? 2018. június 2.

Ismerd meg Budafok különleges pincéit, hidd el, érdemes!

Június 2-től ráadásul minden hónap első szombatján Budafoki Pincejárat indul Budapest belvárosából. Feltétlenül ott a helyed, ha szereted a jó borokat, a finom csokikat és kellemes környezetre, valamint kitűnő hangulatra vágysz! Jegyet 1000 forintért vásárolhatsz, ami korlátlan számú utazást és különleges kedvezményeket tartalmaz.

pincejarat-main-180507.png 

További információ:

https://pincejarat.hu/

 

Tudd meg, hol készülnek a legfinomabb pékáruk!

Hol? Budapest, V. kerület, Királyi Pál utca 18.

Mikor? 2018. június 2. 10.00

Szeretnél frissen kisült kézműves kenyereket kóstolni? Kíváncsi vagy arra, hogy hol és hogyan készülnek a legjobb pékáruk, és hogy ma miből lehet egyáltalán kenyeret sütni? Barangold be a várost az ImagineBudapest legújabb, péktörténeti sétáján, közben pedig ismerd meg a pékségek életét a régi malomépülettől, az évszázados pékkemencén át a high-tech sütödéig! Keresd ezt: „Sercli – a Hungária gőzmalomtól a kézműves pékségekig” és hagyd, hogy lekenyerezzenek!

 kenyer.jpg

További információ:

https://imaginebp.hu/tura/sercli-kostolok-peksegek-tortenetek-ma-es-regen-budapesten/

 

Tündérek és manók érkeznek Sopronba

Hol? Sopron, Erzsébet-kert, Fő tér

Mikor? 2018. június 8-10.

Sopron legtündéribb gyermekrendezvénye a Soproni Tündérfesztivál, amelyen bárki kihozhatja magából a belül rejtőző tündért vagy manót. Rengeteg színpadi programmal, manófaktúrával várják a gyerekeket, de a rendezvényen lesz még viseletverseny, csillagösvény, tündérharcászat, sárkány séta, kincskeresés, tündértáncház, fáklyás fürkésződés, tündéri portékák vására, játékok utcácskája és még mi minden! Amit nem szabad otthon hagyni: a kislányoknak a tündérszárnyat, a kisfiúknak pedig a manósapkát!

tunderfeszt.jpg 

További információ:

http://turizmus.sopron.hu/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr8313992472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása