Csúszdázz nyakig az őszbe! Íme, 5 izgalmas beltéri élménypark

2019. október 22. 13:30 - Szállásvadász

Nem kell nyárig várnod egy vidám vízi vakációra, Magyarország ugyanis telis-tele van olyan izgalmas fürdőkkel, ahova akkor is fejest ugorhatsz, ha esik vagy fúj. Most 5 olyan helyet mutatunk neked, amely fantasztikus beltéri élményparkja csak téged vár.aquaworld27-42113809253.jpg

Aquaticum, Debrecen

Vidám vízi kalandokért ne a szomszédba, hanem a debreceni Aquaticumba menj! Itt aztán tényleg minden van, ami egy hamisítatlan beltéri csúszkáláshoz, csobbanáshoz kell. Úszómedencéjében alaposan átmozgathatod a tagjaid, hullámmedencéjében pedig felpumpálhatod az adrenalinod. Apropó, izgalmak! Ha ott jársz, semmiképp se hagyd ki a kamikáze, a hidro, a családi vagy éppen az óriás csúszdákat sem, no és add át magad a sodrófolyosó parádés áramlásának. A bababarát Aquaticum kicsiknek és nagyoknak is igazán jó választás.

Nagyszerű debreceni szállásokat ITT találsz!

 

Bükfürdő Thermal&Spa

A Bükfürdő Thermal & Spa fedett élményfürdője ezernyi kalanddal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. És akkor most figyelj, mennyi mindent találsz ott: sodrófolyosó, pezsgőágyak, nyakzuhannyal felszerelt élménymedence, pezsgőmedence. Aztán a kisebbeknek ott a gyermekmedence és tenger alatti világot magába záró Cápabarlang. És akkor a beltéri élménycsúszdákról még nem is beszéltünk, amelyekben fény- és színeffektek kísérik lefelé őrült száguldásod.

Bükfürdői szállásokért kattints IDE!

 

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Négy évszakban élvezheted a szegedi Napfényfürdő Aquapolis nyújtotta izgalmakat is. Különleges élménymedencéi, sodrófolyosói, zuhatagai, pezsgőágyai mellett a legnagyobb attrakciója kétségkívül a lifttel megközelíthető, 30 méter magas toronyból – ahonnan egyébként Szegedre 360 fokos panoráma tárul – induló, 272 méter hosszú, zárt óriáscsúszdája, no meg az icipicivel rövidebb, 223 méteres csúszdája, aminek van egy izgalmas kamikaze szakasza is. És hogy miért is olyan kitűnő választás egy őszi-téli csúszkáláshoz az Aquapolis? Ha mindez még nem volt elég a meggyőzéshez, akkor azt is eláruljuk, hogy a fürdő 13 csúszdája összesen 1 kilométer (!) hosszú.

 

Szállást keresel? ITT bőven találsz.

 

Gyulai Várfürdő

Mi jut eszedbe Gyuláról? Szökőkutak és a vár, ami a valamikori Magyar Királyság egyetlen épen maradt gótikus sík vidéki erődítménye? Bingó! No, de van még valami, ami ugyanolyan izgalmas télen is, mint nyáron: a Gyulai Várfürdő, ami a csodálatos környezete és a gyógyvize miatt, no meg az egész évben nyitva tartó, izgalmas aquaparkja miatt is igen csábító. Tudtad például, hogy sodrófolyosói, vízesései, buzgárai, ugrómedencéi és temérdek csúszdája mellett a két óriás csúszdája több mint 10 méter magasságból indul? Ráadásul, a csúszásodat még vizuális és hangeffektek is kísérik – nagyon izgi! És van még valami: itt található Magyarország egyetlen felfelé tartó fánkos csúszdája is!

Szuper gyulai szállásokért kattints IDE!

 

Aquaworld, Budapest

Ha budapesti vagy és eszed ágában sincs kimozdulni a városból, akkor nyert ügyed van: a budapesti Aquaworldben igazi beltéri csúszdás parkot találsz. Ráadásul egyetlen percet sem tudsz itt unatkozni, ugyanis nem kevesebb mint 4000 négyzetméternyi vizes felület, 11 csúszda, sodrófolyosós élménymedencék és buzgárok várnak rád. És akkor még nem is beszéltünk a kalandvágyó vendégeknek kitalált 4 méter mély, 2 méter ugrómagasságú, búvárkodásra is alkalmas ugrómedencéjéről, ahol te is próbára teheted a bátorságodat. Ha te viszont inkább nyugodtabb vizekre eveznél, várnak a kellemes vizű, feszített víztükrű úszómedencék is.

Budapesti szállásokat ITT találsz.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr2715249680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása