Óriási durranás: Testvéreivel emlékezhetsz Michael Jacksonra a Paloznaki Jazzpikniken!

2019. július 16. 10:25 - Szállásvadász

Végre! Még ugyan bő két hét, de most már tényleg mindjárt itt van a nyár leghangulatosabb fesztiválja! Idén augusztus 1-jén csapnak bele a Jazzpiknikbe Paloznakon, hogy aztán három napig meg se álljon a buli: fűben ülős piknik hangulatban, a festői szépségű Balaton-felvidéken, négy színpadon, harmincnál is több koncerttel várnak. Hú, de még milyen koncertekkel!jazzpiknik_foto_1.jpg

A magyar tengertől egy kőhajításnyira, a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában, egy 500 lelkes településen mertek nagyot álmodni: a helyi Homola Pincészet nyolc évvel ezelőtti Tájház-udvari dzsemborija mára egy háromnapos, 4 színpados, 33 koncertes rendezvénnyé, sőt, a Nagyon Balaton rendezvénysorozat igen kiemelkedő eseményévé nőtt. A Paloznaki Jazzpiknik nemcsak egy minden ízt, zamatot, finom falatot és fenséges nedűket kínáló fesztivál, hanem egy igazi jazz katlan pléden heveréssel, fűben pihenéssel, csillagos égbolt alatti tánccal, sok-sok zenével és neves fellépőkkel.

Idén – szó szerint – egy gyerekkori álmod válhat valóra a Jazzpikniken: a paloznaki szőlőhegyen ugyanis a sok-sok hazai és külföldi kedvenc mellett a Never Gonna Give You Up című óriássláger előadója, Rick Astley is fellép. És akkor a legnagyobb durranásról még nem is tudsz: Magyarországon először itt, a Paloznaki Jazzpikniken csillogtatja meg a hangját a Michael Jackson fiútestvéreiből álló The Jacksons. A formáció – amelyben Michael Jackson ötéves korától énekelt – 2019-ben ünnepli ugyanis az 55. születésnapját. A négy testvér, fivérük tíz évvel ezelőtti halála után is turnézik, ezúttal a Jacksons 50th előadásukkal járják a világot, amely egyik állomása augusztus 1-jén este Paloznak lesz. Egy szó mint száz, itt olyan dolog történhet veled, amire régóta vágysz: a testvéreivel együtt emlékezhetsz meg a pop koronázatlan királyáról, Michael Jackson-ról!

Az elmúlt fél évszázadot alakító funk, soul, pop, R&B és disco irányok alfáját és ómegáját előadó The Jacksons előtti koncert is igen ígéretes: a világhírességek előtt a huszonéves fiatalok alkotta, nemzetközileg is elismert hazai Peet Projekt játszik, amely zenekar már különféle tengerentúli fesztiválokon is visszatérő vendég.

A Paloznaki Jazzpiknik részletes programját ITT találod.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr6614948774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása