Ősszel se maradj programok nélkül! – 5 különleges fesztivál Budapesten és környékén

2019. szeptember 19. 09:39 - Szállásvadász

Hűvösebb napok ide vagy oda, ebben az évszakban sincs megállás, már ami az izgalmas fesztiválokat illeti. Országszerte milliónyi program vár rád, legyen az zenei, kulturális vagy éppen gasztronómiai. Fesztiválcsokrunkba ezúttal 5 igazán izgalmas budapesti és főváros környéki programot gyűjtöttünk, íme! oszi-feszt-nyito-02.jpg

Disznótoros Kolbászfesztivál, Budapest

Húsimádók, figyelem! Közeleg a ti időtök: október 11-én kezdődik ugyanis a minden ízében izgalmas Disznótoros Kolbászfesztivál a Magyar Vasúttörténeti Parkban. A háromnapos rendezvényre az ország minden pontjáról, sőt, még a határon túlról is érkeznek kolbászkészítők. Kolbászon kívül azonban lesz még hurka, szalonna, sonka és minden jó falat, amit egy disznótoron kóstolhatsz, és nem lesz hiány házi sajtokból, illatos fűszerekből, kürtőskalácsból, sütőtökből, mézből és más háztáji finomságokból sem. Ha pedig a hasad jól megtöltötted, belekóstolhatsz a portékáikat bemutató és kínáló pálinka- és sörfőzdék, valamint borászatok igen széles kínálatába.

A fesztiválról tudj meg többet ITT!
A tökéletes szálláshelyet találd meg ITT!

kolbaszfeszt2019.jpg

 

Szentendrei Jazz- és Bornapok

Újra a borról és a jazz zenéről szól majd minden a szeptember 27-i hétvégén Szentendre Fő terén és a belváros sétálóutcáján, a Dumtsa Jenő utcában. A Szentendrei Jazz- és Bornapokra az ország minden borrégiójából érkeznek neves pincészetek, az ízletes szőlőnedűk mellett azonban borszakmai és kulturális programokból sem lesz hiány. Lesz itt minden, ami egy őszi fesztiválról nem hiányozhat: borvacsorák és –kóstolók, bormenük, gasztrovásár, főzőkurzusok, városismereti séták, no és rengeteg zene. A rendezvényen olyan kitűnő zenekarok muzsikálnak majd, mint a Canarro – Hungarian Gipsy Swing, a Swing A’la Django Horányi Julival és a Stereo Swing Szűcs Gabival.

A fesztivál programjairól bővebben ITT olvashatsz.
Szentendrei szállásokért kattints IDE!szentendrei-jazzbornapok.jpg

 

Kapuzárási Piknik Fesztivál, Budapest

Egy fergeteges minifesztivállal zárja az idei szezont is a Budapest Park szeptember 26. és 28. között. A klub utolsó három napját összefogó Kapuzárási Piknik főszereplői 2019-ben a nagy hazai kedvencek lesznek. Szeptember 26-án a szezon első és utolsó parkos koncertjét adja a 30y, amelyen a zenekar régi és új dalai is felcsendülnek. 27-én az ötödik születésnapját ünneplő Margaret Island csap a húrok közé, a nyártemető fesztivál utolsó napján pedig a Brains játszik kifulladásig.

A fesztivál részleteit ITT találod.
Találd meg a megfelelő szálláshelyet ITT!bpark-zaro.jpg

 

2.Sülysápi Mackó Fesztivál

Különleges fesztiválnak ad otthon Sülysáp szeptember 21-én. A hagyományos őszi, korábban szüreti felvonulásként ismert hagyományőrző programjuk mára átalakult: a hangulat a régi, de most már a neve 2. Sülysápi Mackó Fesztivál. Ha nem kóstoltad még a tradicionális helyi mackót, akkor mindenképpen ott a helyed, no meg akkor is, ha szereted a finom falatokat, a kézműveskedést, a vásári forgatagot, a jó zenéket, a népi játékokat és a vidámságot.

A programokról tudj meg többet ITT!mackofeszt.png

 

ELEVEN Ősz – Digitális Kultúra, Budapest

Koncertekkel, családi, gasztro- és művészeti programokkal várják az érdeklődőket az ELEVEN Őszre szeptember 27-én és 28-án, amikor is a Bartók Béla út két napra egy színes forgataggá alakul. A helyi vállalkozások, izgalmas művészeti programot kínáló galériák, az ínycsiklandozó falatokat felszolgáló éttermek, a hangulatos borozók és kávézók forgalmas utcából igazi közösséggé varázsolják a Bartók Béla Boulevardot. A Kulturális Tizenegy Egyesület jóvoltából létrehozott utcafesztivál középpontjában idén a digitális kultúra áll majd. A kitűnő designerek munkái mellett sok-sok kulturális, szórakoztató gyermek- és családi program vár, és persze jó zenék és finom falatok is.

További fesztivállal kapcsolatos infókért kattints IDE!
Foglald le időben a legjobb szállást ITT!elevenosz.jpg

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr8815125958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása