Indul a nagy fesztiválszezon! Ezek lesznek a nyár nagy durranásai

2019. június 20. 10:08 - Szállásvadász

Ha nyár, akkor fesztiválszezon – idén sem fogsz unatkozni a legforróbb hónapokban! Mostantól ugyanis egyik zenei ünnep éri a másikat. Válogass kedvedre!

 eastbound-festival.jpg

Sziget Fesztivál

Pontosan 26 évvel ezelőtt, 1993-ban egy maroknyi közönség előtt nyitotta meg kapuit a mára már Európa legnagyobb zenei fesztiváljává nőtt Sziget. A Hajógyári-szigeten évről évre több és több látogató mozdul egyszerre a színpadok előtt: a Szigeten száznál is több nemzet képviselteti magát, fesztiválozók olyan távoli országokból is érkeznek, mint Új-Zéland vagy éppen Brazília. Nem is csoda, hiszen minden évben a világzenei élet krémjét vonultatja fel a fesztivál, idén például a Foo Fighters és Ed Sheeran lép fel a tomboló közönség előtt. És ez csak kettő a nagy nevek közül…

Hol: Budapest, Hajógyári-sziget

Mikor: 2019. augusztus 7-13.

A fesztivál részleteit ITT találod.

Szállást pedig ITT.sziget-fesztival1.jpg

 

VOLT Fesztivál

Ugyancsak 1993 óta „él” Magyarország egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja. A soproni VOLT igazi aranybánya a muzsika szerelmeseinek, hiszen a rocktól, az elektronikus és világzenén át a jazzig minden műfaj képviselteti magát. Az idei év is izgalmasnak ígérkezik, a fellépők között ugyanis olyan híres zenekarok szerepelnek, mint a Black Eyed Peas, az évtizedes kedvenc, a Cypress Hill, no meg a színes dallamokat játszó Parov Stelar. A koncerteken és a dj-ken kívül azonban színházi előadások, filmvetítések és kiállítások színesítik a fesztivál programját.

Hol: Sopron, Harkai fás legelő

Mikor: 2019. június 26-29.

További információkért kattints IDE!

Last minute szállásokért pedig IDE.

13284-volt-fesztival-szallas.jpg

 

Balaton Sound

Magyarország harmadik büszkesége a Balaton Sound, amely szintén az egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiváljaként írta be magát Európa zenei történelmébe. Az esemény már jócskán túlnőtt országunk határain: 2016-ban 157 ezer, tavaly pedig már 165 ezer látogatót számlált. A rajongók idén is nagyon lelkesek, többek között azért, mert megannyi nagy sztár lép a Balaton Sound színpadára. Armin Van Buuren, a Marshmello és Sean Paul mellett ott lesz például Paul Kalkbrenner és Tiësto is.

Hol: Zamárdi, szabadstrand Szántód felőli végén, a Harcsa és a Zöldfa utca között

Mikor: 2019. július 3-7.

A fesztiválról tudj meg többet ITT!

Szállások ITT!
bs.jpg

 

EFOTT

Már Magyarország hagyományos fesztiváljának számít az EFOTT, ami egészen hihetetlen, de 1976-ban jött létre. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját mindig más helyszínen rendezték meg, hogy a zenei ünnep résztvevőit hazánk csodálatos kincseinek megismerésére sarkallják. A barangolás azonban 2015-ben befejeződött, a fesztiválnak azóta minden évben Velence ad otthont. Ha eddig lemaradtál a Scooterről, most pótolhatod, ugyanis a német együttes olyan további nagy nevek mellett lép fel, mint Gianluca Vacchi és Rita Ora.    

Hol: Velence, északi strand

Mikor: 2019. július 9-15.

Fesztiválinfókért kattints IDE!

Szállásokat a közelben ITT és ITT találsz.efott.jpg

 

SZIN

Tavaly ünnepelte fél évszázados fennállását az 1968-as „születésű” Szegedi Ifjúsági Napok. A városháza előtt megtartott SZIN már nem az, mint a kezdetekben: a fesztivál mára egy igen neves, tartalmas és izgalmas zenei ünneppé nőtt, amelyen a magyar sztárok mellett világhírű együttesek lépnek fel. Idén olyan hírességek szerepelnek a meghívott előadók listáján, mint Afrojack, Nakadia, Salvatore Ganacci és Clean Bandit. Szóval, még a nyár vége is tartogat egy igazán nagy bulit, készülj!

Hol: Szeged, Újszegedi Partfürdő és Kemping

Mikor: 2019. augusztus 28-31.

Hasznos SZIN-es tudnivalókat ITT találsz.

Szegedi szállásokért IDE kattints!

szin.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr7514903340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása