Felejtsd el a stresszt! – egy szép hely és egy hétvége, ahol újraformálhatod a lelked

2018. szeptember 29. 22:48 - Szállásvadász

Érezted már magad annyira stresszesnek, hogy legszívesebben kiszaladtál volna a világból? Ha már mindenképpen menekülnél, akkor adunk egy tippet, hova érdemes. Nincs mese: innen csak feltöltődve, lelked ráncait kisimítva tudsz visszatérni a hétköznapokba. Érdekel?

22033n.jpg

Nagy terhelés

Hetente legalább kétszer kerülünk intenzív stresszhelyzetbe, legyen szó erről a magánéletünkben vagy épp a munkahelyünkön – ilyen és ehhez hasonló megdöbbentő adatokat mutatnak a legutóbbi egészségügyi stresszfelmérések. Ezekben az igencsak kellemetlen helyzetekben a szervezetünk nagy fizikai és mentális terhelést kap, amit persze el lehet bagatellizálni, csak nem érdemes. Hogy miért? Csakis magunk miatt!

Testi-lelki feltöltődés

Kössünk egy üzletet: legyen ez a nap az, amikor elhatározod, odafigyelsz magadra és elkezded megtanulni azt, hogy hogyan kezelheted jól a stresszt! Az első lépést ugyan nem mindig olyan könnyű megtenni, de ha a figyelmed tudatosan a kiegyensúlyozott táplálkozásra, a rendszeres mozgásra, a pihenésre és a relaxálásra irányítod, akkor bizony észrevétlenül már meg is lesz a második és a harmadik lépés is. És ha hiszed, ha nem, a megújuláshoz és a stresszmentességre törekvéshez éppen hozzátartozik az is, hogy szép helyekre utazol, és jól érzed magad.

22066n.jpg 

Engedd el magad!

Ilyen az ország nyugati csücskében, a gyógyító forrásairól híres Bükfürdőn található Greenfield Hotel Golf&Spa, ahol egyébként is minden rólad, a kényelmedről és a pihenésedről szól, de október 5-7-én meg aztán pláne! Ez lesz ugyanis az a hétvége, amelyen ellazulhatsz, feltöltődhetsz, szó szerint újraformálhatod a lelked. A Greenfield spirituális wellness napjain jógával kezdheted és zárhatod a napod, elengedheted a rossz érzéseket és gondolatokat, közelebb kerülhetsz önmagad megismeréséhez és azt is megtanulhatod, hogyan kezelheted a stresszt. Mindehhez olyan szakemberek nyújtanak segítséget, mint Zámbó Márta spirit coach-kommunikációs specialista, valamint Sütő Mária Erőmerítő tréner és jógatanár.

280009907.jpg

Feltöltődésre fel: a részleteket ITT találod!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr6214271873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása