Indián nyár, ahogyan szereted: 3 különleges hazai úti cél, amit az idősebb korosztály is imádni fog

2018. szeptember 14. 22:19 - Szállásvadász

Ha nyáron azért hagytad ki a láblógatást, mert vártad az enyhülést, akkor van egy jó hírünk: elérkezett a te időd! Az indián nyárnál nincs is jobb időszak arra, hogy a hideg hónapok előtt még jól feltöltődj a simogató, tavaszi napsugarakig.
image-20150601-17799-6rzikg.jpg

Ha te is azok közé tartozol, akik a vakációjukat a kánikulai napok helyett a kellemesen simogató, kora őszre tartogatják, vagy mondjuk, úgy érzed, hogy azért jólesne még egy kicsi nyár, akkor érdemes kihasználnod az indián nyár előnyeit. Nem titok, hogy az évben az idősebb korosztály egyik kedvenc időszaka is ez, ahogyan az sem, hogy ilyenkor, vagyis szeptemberben és októberben sok szálloda várja őket jobbnál jobb és megannyi kedvezményes ajánlattal. Ha tehát szeretnéd igazán élvezni, akkor nincs más hátra, mint előkészíteni a nyugdíjas igazolványt – az ajánlatok általában csak ezzel vehetők igénybe – és lecsapni a legjobb lehetőségekre.

Íme, 3 szuperjó hely – a sok közül!

 

Hotel Narád&Park, Mátraszentimre

A Mátra szívében, gyönyörű erdei környezetben található Hotel Narád&Park egy olyan hely, ahol minden a pihenésről és kényeztetésről szól. Egy hely, ahol kellemes sétákat tehetsz, ahol rábukkanhatsz az őszi természet minden kincsére és ahol tested-lelked feltöltődhet. A szálloda 350 négyzetméteres wellness részlegének úszómedencéjében alaposan megmozgathatod a tagjaid, az élménymedencében átadhatod magad a teljes relaxálásnak, kipróbálhatod a finn- és infraszaunát, a gőzkabint, a sószobát és sókádat, de a kínálatban megtalálod az általános és speciális masszázsokat is.

hotel_narad-34-1024x681.jpg

 A neked összeállított csomag részleteiért kattints ide!

 

Hotel Bellevue, Esztergom

Az esztergomi Hotel Bellevue is pihentető szolgáltatásokkal vár, ráadásul a szenior napjain sok kedvezménnyel is kedveskedik az idősebb korosztály képviselőinek. Te kihagynád, mondjuk azt a lehetőséget, hogy akkor mész wellnessezni ingyen, amikor akarsz, és akkor használod a gőz- vagy sókabint, az illatkamrát, a finn- és bioszaunát, a jakuzzit vagy éppen a melegvizes pihenőmedencét, amikor csak akarod? De nem mindenhol várnak például délutáni gyógyteával sem, sőt, valószínűleg nem kapsz mindennap gyógynövényes lábáztatást masszázzsal.

bellevuehotel.jpg 

Ha érdekelnek a részletek, nézz utána itt!

 

Hotel Lövér, Sopron

A soproni Hotel Lövérben – ugyan nemcsak a szenior napokon – minden rólad szól, de tény, hogy az idősebb korosztálynak az indián nyáron még különlegesebb élményekben lehet itt része. A pezsgőfürdő, a finn szauna és a frissítő medence csak a jéghegy csúcsa: csoportos fitness programok, vezetett séták, jogging és nordic walking olyan erdei környezetben, amilyenről csak álmodni tud az ember, ráadásul ingyen.

loverhotel.jpg

Itt mutatjuk a részleteket.

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr9514241011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása