Légy te a legromantikusabb Valentin-napon!

2018. január 25. 15:11 - Szállásvadász

Na, akkor most jött el az a pillanat, amikor elhatározhatod: az idei Valentin-napon olyan különlegesen édes meglepetést szerzel szíved választottjának, amire még száz év múlva is emlékezni fog! Jó hírünk van: ebben most mi is tudunk neked segíteni! 7poszt-01.jpg

Tudod, hogy kedvesed rózsaszirmokkal díszített ágyról, pezsgős fürdőzésről, meghitt, szerelmi bájitalról, gyertyafényes vacsoráról álmodozik? Akkor mire vársz? Váltsd valóra! Mert lehetséges, tényleg!

Kedvezmények, különleges ajánlatok

Ha el szeretnéd nyerni a legszeretőbb szerelmes címet, akkor fogd kézen életed értelmét és mutasd meg neki, milyen is egy igazán édes, csoki illatú, romantikus Valentin-nap! Mivel lepnéd meg? Meghitt vacsorával? Legyen! Szobába készített különleges meglepetésekkel? Még szép! Romantikus fürdőzéssel? Naná! Ha hiszed, ha nem, mindez csak töredéke a hazai szállodák adta lehetőségeknek. Mert lehet ám ezt fokozni (és fokozzák is) például bőségesebb menüválasztékkal, különféle fantázianevű üdvözlőkoktélokkal, sztárfellépőkkel, kedvezményekkel és akár a díjmentes kései kijelentkezéssel is. Ráadásul egyes szálláshelyek nemcsak a romantikus napra, hanem akár egész hónapra is ugyanazt az ajánlatot kínálják. Szóval, érdemes alaposan körülnézned!7poszt-02.jpg

Szerelmes tippek az ország 5 pontjáról

  • Kortyolj szerelem koktélt a gárdonyi Vital Hotel Nautisban!
  • Vegyél részt a tiszafüredi Tisza Balneum Hotel szombati szauna rituáléin!
  • Fürdőzz pezsgővel, hangulatos gyertyafényben a hévízi Lotus Therme Hotel&Spa belső medencéjében!
  • Ne hagyd ki a romantikus lovaskocsikázást a vadregényes Szigetközben, amellyel a dunakiliti Diamant Hotel kedveskedik a szerelmeseknek!
  • Fogyasszátok el kettesben a szobába készített Valentin-napi epret és pezsgőt a harkányi Hotel Xavinban!

És még nincs vége! Ha benézel IDE, találsz még sok jó ötletet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vadaszlesen.blog.hu/api/trackback/id/tr6913602995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása